Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, през февруари ще се влюбите до уши

Скъпи Раци, планетите предполагат благоприятен месец за вас. Този период ви стимулира да поемете по път на осъзнаване и промяна, което може да ви доведе до излекуване на някои стари рани. Събитията се развиват бавно и предсказуемо, което оставя много място за маневриране. Можете да отделите време, за да помислите за непосредствените си планове, като направите корекции в тях, ако е необходимо. 

Осмият дом на хороскопа ви (общи ресурси, данъци, мита, дългове от всякакъв вид, финансиране, наследства) става все по-силен през февруари. Там скоро се премести Плутон за много дълъг период от време. Към него за кратко се присъединяват Меркурий, Марс (управителят на дома на кариерата ви) и Венера. Това е благоприятен аспект за вас и ви помага да получите материална подкрепа за професионален проект или ако сте предприемчиви, за развитието на вашия бизнес. Тези, които търсят по-добра работа, сега имат добри шансове да намерят такава, която отговаря на техните стремежи. Присъствието на Юпитер в единадесети дом също носи много успехи, като значително подобрява финансовото ви състояние. Допълнителен стимул за решителни действия ще бъде Меркурий във Водолей, който поражда удивително усещане за свобода. Строгите забрани изчезват, границите на възможностите се изтласкват до краен предел и животът придобива нов вкус. 

През февруари Слънцето също преминава през осмия дом на хороскопа. Това ще добави енергия към вас и също ще увеличи вашата сексуалност. Бъдете бдителни и предпазливи, ако се занимавате със спорт, когато се движете в заледени условия. Има вероятност да се нараните или да попаднете в инцидент. Когато посещавате обществени места спазвайте дистанция и мийте често ръцете си след това. 

През това време ще станете по-общителни и очарователни. Възможно е някое запознанство да доведе до сериозна и дългосрочна връзка. През февруари много Раци може да се окажат влюбени до уши или да се изправят пред силни чувства и желания, които са се опитвали да игнорират или са отказвали да приемат досега.