Автор
Теодор Муховски

"Течно злато" - новият цвят на косата на Анджелина Джоли я подмлади с 15 години

Неотдавна 48-годишната Анджелина Джоли отново започна да радва феновете си. Звездата най-накрая смени черните си "траурни" тоалети с нещо по-ефирно и елегантно. Например, не толкова отдавна звездата беше забелязана на разходка в Лос Анджелис. Вместо обичайните пластове въглищночерно тя облече светлосив пуловер - и това веднага я освежи. А пикантната подробност беше фактът, че под тънкия трикотаж нямаше бельо. 

Сега актрисата реши да освежи имиджа си още повече. Този път не с помощта на модни трикове, а благодарение на нова разцветка. Джоли леко изсветли кичурите си - те придобиха нюанс на "течно злато", което блестеше на светлината. 

Скъпо изглеждащият карамелен нюанс много отива на Анджелина и сякаш я прави по-млада отведнъж за 10-15 години. В съчетание със стария цвят на косата, сякаш някъде са изчезнали и бръчките, и недоволното изражение на лицето, с което звездата все по-често се забелязва на улицата. 

Припомняме, че сега Анджелина се снима във филма "Мария", в който играе оперната певица Мария Калас. Изглежда, че работата влияе благоприятно на звездата. Между другото, това не е първият път, в който феновете забелязват: докато Джоли е заета в някой филмов проект, тя цялата блести. Но веднага щом работният процес приключи, отново "гасне". 

Може би за Анджелина работата наистина е основната част от живота. В края на краищата, за съжаление, след раздялата с Брад Пит тя никога не е искала да търси лично щастие. През последните седем години ѝ приписваха няколко любовни романса, но се оказа, че това са само слухове. Самата звезда не говори за любов дори в ексклузивните интервюта. 

Междувременно Пит е намерил своето щастие: той се среща с дизайнерката на бижута Инес де Рамон и отношенията им са наистина сериозни. Приятелите на Брад допускат, че скоро той дори може да обяви годежа си.

Анджелина Джоли е бясна заради това, че е обрисувана като лошата страна, докато Брад Пит е представен като жертва
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Анджелина Джоли е бясна заради това, че е обрисувана като лошата страна, докато Брад Пит е представен като жертва

Автор Ева Григорова