Автор
Ева Григорова

Анджелина Джоли е бясна заради това, че е обрисувана като лошата страна, докато Брад Пит е представен като жертва

Въпреки че Анджелина Джоли и Брад Пит се разделиха през 2016 г., двамата все още са в противоречие относно неща като попечителството над децата им и тяхната винарна. Наскоро в медиите се появиха твърдения, че актрисата смята, че раздялата ѝ се е отразила много по-зле, отколкото на бившия ѝ съпруг. „Анджи е обезумяла от това, че е обрисувана като лош човек, докато Брад е представян като жертва“, съобщи източник близък до актрисата в британски медии. 

"Дори с всички факти, техните колеги са на негова страна. Става ѝ гадно, че хората в Холивуд могат да бъдат такива лицемери." - допълни той. 

Източникът твърди още, че майката на шест деца един ден ще изостави актьорството завинаги. „Тя не иска да бъде в Лос Анджелис и планира да се премести в Камбоджа веднага щом всички деца станат пълнолетни“, допълни вътрешният човек, имайки предвид децата им Мадокс на 22 г, Пакс на 20 г, Захара на 18 г, Шайло на 17 г и близнаците Вивиен и Нокс, които са на 15 г. 

„Анджи няма близки връзки в Холивуд“, добави вътрешният човек. „Тя предпочита да е в дома си в Камбоджа и да работи с бежанци.“ Джоли каза това в скорошно интервю, отбелязвайки как е родена в светлината на прожекторите, тъй като баща ѝ, Джон Войт е носител на Оскар. „Това е част от случилото се след развода ми. Загубих способността да живея и да пътувам толкова свободно. Ще се преместя, когато мога“, обясни тя. „Израснах на доста повърхностно място. От всички места по света Холивуд не е здравословно място.“ 

60-годишният Пит законно все още има попечителство над децата, но по всичко личи, че той всъщност не ги вижда често.  Преди време Анджелина заяви, че той е малтретирал нея и децата им, докато е бил пиян по време на семеен полет през 2016 г., а това бе причината и тя да поиска попечителството над шестте деца да му бъде отнето. Всъщност Захара изглежда вече е премахнала „Пит“ от фамилното си име, което вече не използва по време на официални събития.

Междувременно кариерата на звездата от Fight Club продължава да върви силно нагоре, както и романът му с Инес де Рамон, дизайнерка на бижута, с която за първи път медиите го свързаха през ноември 2022 г. "Инес беше глътка свеж въздух за Брад", каза източник, близък до актьора.  "Тя е умна, земна и подкрепяща." „Това беше луда година за Брад, но Инес е единственото страхотно нещо, което му се случи“, добави вътрешният човек. „Присъствието ѝ в живота му със сигурност го направи по-малко стресиращ.“