Автор
Антония Михайлова

Анджелина Джоли: Холивуд е болно място, предпочитам Камбоджа

В интервю за WSJ Анджелина Джоли разкрива какво мисли за меката на киното - Холивуд, разказва и за живота си след развода си с Брад Пит. 

Актрисата твърди, че животът ѝ днес няма нищо общо с този от преди години. "Част от това, което се случи след развода е, че загубих възможността да живея и пътувам толкова свободно. Ще се преместя веднага щом мога", казва тя. 

Анджелина Джоли с две от децата си - Захара и Вивиан Джоли-Пит
Анджелина Джоли с две от децата си - Захара и Вивиан Джоли-Пит

Звездата категорично заявава, че не харесва Холивуд и че с удоволствие би го заменила с Камбоджа. По думите ѝ Холивуд той не може да се нарече "здравословно" място. "Израснала съм на доста глухо място. От всички места по света Холивуд определено не е здравословно място." 

Тъй като самата тя е израснала близо до града, не го е възприемала никога като нещо специално и впечатляващо, допълва тя. Анджелина е категорична, че ако днес трябва да избира сфера за реализация, тя със сигурност не би била свързана с актьорската кариера. Сред негативите на това амплоа е, че то непрекъснато изправя актьорите пред ситуации, в които трява да споделят лични подробности от живота си и постоянно да бъдат под светлините на прожекторите. 

Анджелина Джоли подкрепи дъщеря си Захара
ЗВЕЗДИ
Автор Евелин Попадийна

Анджелина Джоли подкрепи дъщеря си Захара

Автор Евелин Попадийна

"Когато започнах, не очаквах, че ще бъда толкова изложена на публично внимание и ще трябва да споделям толкова много", споделя тя. Самата тя е родена в семейство на артисти. Неин баща е американският актьор и носител на "Оскар" Джон Войт, а майка ѝ е Маршелин Бертран. Джоли признава, че сега почти няма "социален живот", вследствие на което има малко приятели и общува предимно с децата си. 

Актрисата разкрива и към кои хора изпитва най-дълбок респект и възхищение. Сред тях има и няколко бежанци. "Хората, които са преминали през трудности, са много по-честни и по-общителни и аз се чувствам по-спокойна с тях. Защо ми харесва да прекарвам времето си с хора, които са оцелели? Те са се сблъскали с толкова много неща в живота, че това помага да придобиеш не само сила, но и човечност", обяснява актрисата.

Анджелина Джоли
Анджелина Джоли