Автор
Теодор Муховски

Най-точният любовен седмичен хороскоп за всяка зодия

Избягвайте разногласията и уважавайте мнението на партньора си. Някои зодии се нуждаят от кратко пътуване, за да възродят връзката си. 

Овен: Тази седмица се потопете в чувствата си, за да увеличите шансовете си за романтика. Позволете си да разгадаете скритите емоции. Помислете за желанията си, като се замислите за това, през което сте преминали преди. Отделете време, за да опознаете сърцето си, и не се впускайте в нови връзки. За обвързаните това е отлично време за обсъждане на обща кауза или цел, свързана със семейния ви живот. Избягвайте разногласията, като уважавате мнението на партньора си. 

Телец: През тази седмица бъдете добри към себе си и се стремете към растеж. Възможностите за значими връзки са много. Възможно е да срещнете човек, който искрено се интересува от вас, споделя интересите ви и идва без предупреждение в живота ви. Приемете тази нова връзка с бавно темпо; оставете я да се развие по естествен начин. За обвързаните това е период на самоанализ. Планирайте да отидете заедно на кратка почивка, за да разнообразите връзката си. Приемете уникалните качества един на друг. 

Близнаци: През тази седмица ще има безпокойство, тъй като житейските случки стават непредсказуеми. Приемете това като път за себеизследване. Занимавайте се с дейности, които ви помагат да се успокоите психически и духовно. Търсете себе си, вместо да откривате новото. Разумно е да изчакате някой, който съответства на вашите ценности и стремежи. Ако сте обвързани, връзката ви може да бъде помрачена от безпокойство. Дайте на партньора си свободата да се изяви без натиск. 

Рак: През тази седмица ще има много шансове да общувате с хора от вашия тип. Развивайте приятелства или се срещайте с други групи от хора, които споделят сходни симпатии. Запазете гъвкавостта си, за да имате шанс да срещнете човек или нещо, което може да създаде смисъл в живота ви. За обвързаните прекарайте седмицата в споделяне на интимни моменти с партньора си. Кратко пътуване е точно това, от което се нуждаете, за да възродите връзката си. 

Лъв: Седмицата предоставя нови възможности за връзка. Забравете за страха си; започнете да се отваряте и да се запознавате с непознати. Задълбочете се, за да опознаете по-добре себе си и другите. Двойките може да получат възможност да посетят съвместно социално събитие. Използвайте случая, за да се сближите с партньора си в свежа атмосфера. За да завършите седмицата с вълнение, създайте спомени, които ще запомните, и се наслаждавайте на тези забавни моменти. 

Дева: Бъдете отворени за социални покани и нови начинания извън типичните ви контакти. Може да срещнете някого случайно и да създадете магия, но бъдете внимателни; просто позволете това да се случи по този начин. Отделете време да размишлявате върху предишни преживявания. Изключително важно е да научите ценни уроци, преди да се впуснете в нови взаимоотношения. За обвързаните това е време за размисъл и приспособяване. Подхождайте внимателно към деликатни дискусии. Дайте на партньора си необходимото пространство. 

Везни: Научете се да бъдете търпеливи и инвестирайте време в развитието на връзката. Това е шанс за преоценка, а не за предприемане на конфронтационни стъпки. Прекарайте няколко минути в размисъл за това как можете да имате солидна основа. За необвързаните тази седмица предлага още един шанс за сътрудничество. Възможно е да попаднете на човек с напълно различен характер. Въпреки това не бързайте! Научете се да разпознавате и приемате първо себе си. 

Скорпион: През тази седмица може да има недоразумения при неочаквани срещи. Препоръчително е да бъдете предпазливи, дори и когато вълнението се засилва. Ясната комуникация ще избегне объркването. Подхождайте реалистично към живота и запазете отворено съзнание. Ако сте обвързани, надградете емоционалната привързаност и заздравете връзките, които са ви събрали. Избягвайте да влизате в нежелани кавги и възприемете нагласа за решаване на проблеми. 

Стрелец: Не забравяйте да не поставяте себе си на последно място. Не бързайте, запознайте се с най-доброто в себе си и след това потърсете нови връзки. Връзката ще очарова почитателите ви, но трябва да е хармонична. Стремете се към искрени приятелства със съвместими хора. Ако сте обвързани, празнувайте всяко постижение, колкото и малко да е то. Проявявайте признателност за усилията на партньора си. Кажете му, че могат да разчита и вярва във вас. 

Козирог: Любовта ви разцъфтява по-дълбоко тази седмица. Това води до безпроблемна комуникация, която дава възможност за дълбоко разбиране и връзка. Култивирайте уязвимост в разговорите си, за да ги направите по-емоционално дълбоки. Насладете се на новооткритото спокойствие и запазете любовта, която все още цъфти. Разширете обхвата на познанствата си и бъдете отворени да опитате нещо ново извън обичайния си кръг от контакти. Бъдете автентични и с открито сърце по всяко време. 

Водолей: Получаването на подкрепа от любимия човек може да се окаже жизненоважно за завършването на дълга и трудна задача през тази седмица и за укрепване на връзката. Бъдете благодарни за подкрепата, която получавате от партньора си. Ако сте самотни, емоциите ви може да са извън равновесие, което да ви тласне към създаване на нови приятелства. Бъдете гъвкави и не бързайте да се обвързвате. Умейте да овладявате чувствата си и не се увличайте. 

Риби: Самотници, вие сте в движение; това е вашата седмица. Свалете палтото на несигурността и открийте интригуващото във вас. Направете седмицата си луксозна! Поглезете себе си или изберете прекрасен подарък за някого. Този лукс ще доведе евентуални ухажори. Ако сте обвързани, поглезете партньора си с луксозни преживявания или излезте заедно и се разпилейте за това, което харесва. Отпразнувайте радостта от това, че сте заедно.

3-те женски зодии, които са способни да променят света
ЗВЕЗДИ
Автор Теодор Муховски

3-те женски зодии, които са способни да променят света

Автор Теодор Муховски