Автор
Евелин Попадийна

Зодиите с най-заплашителната аура

Случвало ли ви се е да срещнете човек, който има много специфична енергия, която излъчва от себе си? Да сте се чувствали притеснени, объркани, или ви е било трудно да решите как да го заговорите? Усещали сте, че има нещо мистериозно и привличащо, но в същото време има бариера между тяхната и вашата жизнена енергия? Тези хора не са случайни! Имат силна и заплашителна аура и често са представители на определени зодиакални знаци:


Козирог
Да, правилно, въздухът около тях вибрира по особен начин! Представителите на този знак изглежда, че винаги са замислени, меланхолични и не биха хабили енергия излишно. Трудно е да приближиш до тях, а още по-трудно е да ги накараш да се разкрият пред теб.

Октомврийски тароскоп за зодия Лъв: Успех, финансово изобилие и нова страст
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Октомврийски тароскоп за зодия Лъв: Успех, финансово изобилие и нова страст

Автор Мира Маринова

Овен
Това са хора, които много добре знаят какво искат и в повечето случаи го искат веднага. Трудно е да смогнете на скоростта, амбицията и лекотата, с която вършат всичко! Хората с по-малко енергия обикновено не смеят дори да ги доближат, а им се възхищават от далеч.


Водолей
Естествена хладнина, тиха и завладяваща енергия! Тази комбинация не остава незабелязана. Не всеки може да премине през бариерата, някои не се и опитват.


Лъв
Този човек отблъсква всеки несигурен и излишен елемент! За да общуваш с Лъв, трябва да си приел и обикнал себе си, а това очакване отблъсква много хора, които имат по-слаба енергия.