Автор
Ева Григорова

Страх го е от проблеми с кралското семейство: Принц Хари е спрял мемоарите на Меган

Миналата година се заговори, че Меган Маркъл работи върху бомбастична книга, но източници близки до семейство Съсекс заявиха, че проектът е отложен поради желанието на принц Хари. През последните седмици кралското семейство беше засегнато от различни скандали и здравословни проблеми, а източник по-рано сподели, че херцогът на Съсекс е променил мнението си относно подхода си към семейната драма. „Хари открито говори, че има достатъчно материал, за да напише продължение на "Резервният", но тези планове бяха отменени. Той също така сложи край на книгата на Меган“, допълни източникът. 

Личните проекти на херцогинята на Съсекс не са особено успешни, тъй като нейният подкаст „Архетипи“ беше отменен и шоуто по нейна идея за деца Pearl никога не беше излъчено. Вътрешният човек заяви, че разговорът „не се е харесал на Меган“, но „в крайна сметка са направили компромис, за да може Меган да работи върху книга за овластяването на жените“. 

Семейство Съсекс наскоро се появи в Кингстън, Ямайка, след като Бъкингамският дворец разкри, че Кейт Мидълтън и крал Чарлз ще си вземат отпуск, тъй като имат сериозни проблеми със здравето си. Това предизвика редица критики в общественото пространство, като коментиращите отбелязаха, че вместо да бъдат до семейството си в този труден период, Меган и Хари са предпочели да пътуват до Ямайка.