Автор
Ива Петрова

Наистина ли: Мария Силвестър крие сестра си

Мария Силвестър съвсем скоро ще се завърне в ефира, отново като водеща на „Бригада нов дом“. В новия сезон на предаването Мария за пореден път ще помага на хора в нужда, но този път не в компанията на Караджов, а на Калин Евтимов, един от участниците в 8-ми сезон на „Фермата“.

View post on Instagram
 

Оказа се обаче, че личният ѝ живот е много загадъчен. Тя съобщи, че има осиновена сестра, с която имат много силна връзка. Сестра ѝ също се казва Мария, майката на Силвестър прибира детето, когато то е на 4 години и започва да се грижи за нея като свое родно дете, пише „Галерия“.

View post on Instagram
 

"Майка ѝ изгоря в един пожар при нещастен случай. От болницата се обадиха в държавното учреждение, в което работеше майка ми, за да приберат момиченцето, което е от Костенец. То нямаше къде да отиде. Майка ми я доведе за няколко дни и тя остана при нас завинаги. Чувствам я като моя сестра. Никога не съм говорила за това, защото тя не искаше. Родена е на Коледа – 25 декември, и е абсолютен сървайвър. Тя вече е голяма, има си семейство и дете. Тя ме научи, че човек никога не знае как ще се завърти животът", споделя историята на осиновената си сестра Мария.

Тя има и брат Иван. Самата водеща също в миналото искаше да осинови дете и още не се е отказала от идеята, защото от малка е научена да помага. 

View post on Instagram
 
И Мария Силвестър посегна към ботокса и филърите
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

И Мария Силвестър посегна към ботокса и филърите

Автор Ива Петрова