Автор
Ева Григорова

И Флора захапа Диона, призова я да се извини или да се отдръпне

Фолкпевицата Диона беше заловена да шофира автомобил под въздействие на наркотично вещество. Доста публични личности бяха потресени от деянието ѝ, а и не липсваха такива, които публично я призоваха да се извини за постъпката си. Една от тях бе и популярната водеща - инфлуенсърката Флора Стратиева. Тя не си спести критиките към фолкдивата и ги изрече публично: 

View post on Instagram
 

"Когато човек направи грешка, се извинява. Това не е голямо геройство, това е the bare minimum. Kогато направи грешка, която застрашава други човешки животи, само извинението не е достатъчно. 

Препоръчително е човекът да се отдръпне от публичното пространство за известно време. Ако има малко съвест (или поне добър ПР екип), може даже да дари на някоя фондация, която помага на семействата на жертви на такива шофьори. 

Когато един човек не просто не се извини, не просто не се отдръпне от публичното пространство, не просто не покаже капка смирение и съжаление, но и активно се подиграва със случилото се, принизявайки обвинения за шофиране под влияние на наркотици до тъпи мемета и зле-изпята ali express версия на песен на Doja Cat, за мен този човек е не просто нагъл. Това показва тотално дисасоцииране не просто от реалността, а от базовите човешки емоции. 

Не знам защо през 2024, в държава рекордьор по убийства на пътя, трябва да си обясняваме, че да шофираш ПИЯН или ДРОГИРАН е лошо. 

View post on Instagram
 

В нормални пазарни условия, всяка уважаваща себе си компания, би прекратила работата си с този индивид.",

Диона: Нямам информация за кръвния тест, а трябваше да съм първата уведомена
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Диона: Нямам информация за кръвния тест, а трябваше да съм първата уведомена

Автор Ева Григорова