Автор
Ева Григорова

Еми Стамболова разкри, че си е купила апартамент с хонорара си за една нощ

В интервю за Нова телевизия, певицата Еми Стамболова разкри, че хонорарите в златните години на фолка били огромни и дори са ѝ позволили да купи апартамент с ангажимент само за една вечер. 

View post on Instagram
 

"Парите бяха добри, няма да лъжа. Тогава се изкарваха пари, всички имаха пари. След една такава вечер купих апартамента на нашите. Историите за чували с пари са истина, не бяха само чували, куфарчета, чекмеджета и така нататък", обясни изпълнителката, която пяла на откриването на митичния ресторант "Мираж" на Георги Илиев. 

"За лошите момчета от 90-те не мога да кажа нищо лошо. Когато се радваха наистина стреляха, но не по мен или някои от колегите. Те гърмяха в таваните или навън, напред не стреляха. Никога няма да забравя един момент, бях си в родния град Свищов след операция на гласните струни и получавам телефонно обаждане. 

View post on Instagram
 

Казват ми, че собственик на заведение иска да открие с мен и евентуално да остана на работа там. Никой не ми казва кой е собственикът и кое е заведението. След два часа и половина бяха пред родния ми дом в Свищов. Тогава разбирам, че ще пея в "Мираж". Виждах неща, които съм виждала само по телевизията. Тогава разбрах кой е Георги Илиев", спомни си певицата, която пристигнала в София с един сандали и рокля, мислейки че ангажиментът с откриването ще трае само една нощ.

Скандална снимка на Диона с Коцето взриви мрежата
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Скандална снимка на Диона с Коцето взриви мрежата

Автор Ива Петрова