Автор
Ева Григорова

Какво ли ще каже Джей Ло: Бритни Спиърс призна, че се е целувала с Бен Афлек

Преди ден Бритни Спиърс публикува в Инстаграм ретроспективна снимка с Бен Афлек и певицата Даян Уорън и заяви, че се е целувала с Афлек в нощта, когато е направена снимката.

"Той е толкова невероятен актьор", написа Спиърс в Инстаграм. "Пропуснах ли да спомена, че съм се целувала с Бен онази нощ... честно казано, забравих... по дяволите, това е лудост !!! Иска ми се да мога да ви разкажа историята, която се случи преди това !!! О, боже, просто съм клюкарка", съобщи "Ню Йорк пост" за вече изтрития пост. 

Според изрезка от старо списание снимката от миналото изглежда е направена преди повече от 20 години на парти в чест на един от разпродадените концерти на Спиърс. Представителите на Афлек не отговориха веднага на молбата за коментар. 

През 2000 г. Спиърс участва в предаването "The View" и заяви, че звездите, в които е влюбена, са Брад Пит и Афлек. 

"Обичам да съм малко раздърпана", призна тя. 

Откакто излезе изпод опеката на баща си, Спиърс разказва на феновете си повече за живота си. В мемоарите си от 2023 г. Спиърс казва, че бившият ѝ приятел Джъстин Тимбърлейк ѝ е изневерил, а също така я е помолил да направи аборт. Тя призна, че е имала бърза връзка и с актьора Колин Фарел.

Бритни наруши мълчанието си и призна: Защо танцува гола с ножове
ЗВЕЗДИ
Автор Веселина Петрова

Бритни наруши мълчанието си и призна: Защо танцува гола с ножове

Автор Веселина Петрова