Автор
Антония Михайлова

Мъжът, който зае мястото на Венсан Касел в сърцето на Тина Кунаки (Снимки)

Неочакваният крах на връзката между една от най-осбъжданите звездни двойки – 57-годишният Венсан Касел и 26-годишната Тина Кунаки, разтърси мнозина, но и не бе изненада, имайки предвид голямата разлика във възрастта между двамата. 

През септември 2023 г. таблоидите бързо разпростаниха новината, че френският актьор окончателно е приключил с втората си съпруга – Тина, и че вече е в прегръдките на друга красавица. Самият той не го скри и все по-смело започна да се появява на публични места заедно с нея, а папараците веднага ги забелязаха. Поредицата от сторита, които влюбените също споделяха в социалните мрежи, потвърдиха романтичната мълва. 

View post on Instagram
 

Става дума за 27-годишната Нара Баптиста, която, също като „предшественичката“ си, се оказа модел с цветнокожа екзотична кръв. Какво обаче се случваше в това време с бившата изгора на Венсан – Тина Кунаки, никой не разбра. До този момент... Знойната хубавица доказа, че също като Касел не си губи времето и че сърцето ѝ е в плен на друг по-млад красавец. Поне до този извод стигнаха последователите на манекенката след последните ѝ снимки, които тя качи в своя Инстаграм. 

На един от кадрите, споделени от модела, виждаме Тина Кунаки да позира в ресторант до чаровен млад мъж, в чието лице феновете веднага разпознаха боксьор Юнес Бенджима – бивше гадже на Кортни Кардашиян. 

View post on Instagram
 

С Кардашиян Юнес завързва романс през 2017 г. и оттогава започва да се появява на кориците на множество списания. Двамата имат едногодишна връзка. Всъщност не само връзката с член на клана Кардашиян прави младежа толкова популярен. Той самият също има с какво да се похвали. Бенджима е от алжирски произход, но е роден и израснал в Лион, Франция. 

В интервю за Vogue Arabia разказва, че е работел в ресторанта на баща си, преди да стъпи на модния подиум, а след това и на боксовия тепих. В същото интервю той споделя, че се е захванал с този спорт от 11-годишен. След като се мести в Ню Йорк през 2011 г., дебютира като модел за Givenchy през 2013 г. и оттогава позира за големи луксозни марки като Dior, Balmain, Burberry и Ralph Lauren. 

View post on Instagram
 
Венсан Касел отново е във форма: Нара ли поддържа огъня на актьора
ЗВЕЗДИ
Автор Веселина Петрова

Венсан Касел отново е във форма: Нара ли поддържа огъня на актьора

Автор Веселина Петрова

През 2020 г. Бенджима пуска собствен дизайн на обувки в сътрудничество с известната марка New Balance. Днес той е известен и с базираната в Лос Анджелис творческа агенция Studio FY7, която се фокусира върху обучение на млади хора по режисура, продукция и изкуство. 

Макар да живее далеч от родината си – Алжир, творческата дейност и интервютата на Бенджима издават, че е човек, който държи изключително на своите културни и традиционни ценности. А дали отношенията му с божествената Тина Кунаки ще се задълбочат още повече, бъдещето ще покаже. Двамата определено си отиват и изглеждат очарователна двойка.

View post on Instagram