Автор
Антония Михайлова

Заедно на плажа: Тина Кунаки и Венсан Касел показаха дъщеря си за първи път

Венсан Касел и Тина Кунаки бяха наричани една от най-атрактивните звездни двойки, но през пролетта на 2023 г. знаменитостите внезапно обявиха, че се развеждат. 

Венсан и Тина така и не разкриха лично причината за раздялата, но източници посочиха, че Касел е инициаторът. Апропо, след краха на връзката им френският актьор не остана дълго време сам. Скоро стана известно, че в обятията му се топли не по-малко екзотична красавица в лицето на 27-годишната Нара Баптиста. И въпреки че френският актьор изглежда щастлив с настоящата си любима, феновете все още имат въпроси относно връзката им. Истината е, че приликата между Нара и Тина е твърде голяма, което е повод за мнозина да смятат, че Венсан все още не е охладнял към бившата си съпруга.

Според някои раздялата между Касел и Кунаки не е минала гладко и двамата са в не особено добри отношения. Изглежда обаче, че това са само слухове, тъй като папараци успяха да уловят бившите съпрузи на бразилски плаж заедно с красивата им дъщеря - 4-годишната Амазони, пише руският сайт Wday.ru. Изглежда Винсент и Тина са успели да намерят общ език в името на общото им дете.

Снимките ясно потвърждават това - докато Кунаки се радва на слънцето, демонстрира пищната си фигура и плува в океана, отговорният татко гледа наследничката си и сладко тича след дъщеря си по плажа. Самата Тина също изглежда щастлива - явно ѝ харесва да прекарва време в такава мила компания.

Но причината за всичко това може и да е новата любов на Кунаки - докато младата майка ближеше раните си от раздялата с Касел, в живота ѝ се появи фотографът Виктор Сантяго, който успя да разтупти сърцето ѝ. Първоначално двамата твърдяха, че връзката помежду им е само приятелска, но след като се появиха фотоси на Тина и Виктор, на които двамата нежно се прегръщат, горната теория бързо бе опровергана от мнозина.

Пресните кадри на Кунаки, Винсен и дъщеря им се превърнаха в истинска сензация, тъй като двамата за първи път решават да се покажат на публично място заедно, при това, без да крият от света рожбата на любовта им.

Със сигурност ще се съгласите с констатацията, че Амазони Касел е копие на звездния си баща. Същата „френска волева“ форма на брадичката като тази на Венсан, устните и горната част на лицето също напълно повтарят чертите на Винсент. 

Бащата не пусна любимото си момиченце, а Тина организира трогателно плуване с Aмазони - майка и дъщеря се поразходиха близо до брега, а след това излязоха от водата, продължавайки да се наслаждават на плажната фиеста.

Колко са сладки: Нара честити публично рождения ден на Венсан Касел (снимка)
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Колко са сладки: Нара честити публично рождения ден на Венсан Касел (снимка)

Автор Ива Петрова

Припомняме, че Тина бе на 18 години, когато се запозна с Касел. Това се случи в Ибиса по време на ваканцията на Винсент на средиземноморския остров. Там двамата прекараха цялата почивка заедно в безкрайни разговори и разходки, както и в страстни нощи. През август 2016 г. влюбените оповестиха връзката си, а две години по-късно Тина официално стана съпруга на актьора.

Като причина за раздялата някои таблоиди посочиха предателството на Тина - според мълвата Винсент не простил на младата си съпруга за аферата и през пролетта на 2023 г. двойката официално се разведе.