Автор
Ева Григорова

Гущерова призна: Християн е болезнено ревнив

"Карай по-бавно, не карай пила, имаш 4 деца", това са мислите в главата на примерната майка Светлана Гущерова, всеки път, когато се качва зад волана. Това откровение сподели блондинката в студиото на "Преди обед" днес - първата ѝ публична изява, след като стана ясно, че е получила заплаха да бъде залята с киселина. 

Първият въпрос, който Гущерова получи в интервюто, бе свързан точно с психологическите атаки в социалните мрежи, но тя отвърна, че за момента не може да коментира нищо по темата, защото така е посъветвана от адвоката си. Но обеща, че когато има разрешение да говори, ще има изчерпателен отговор по въпроса и сподели, че много жени са в нейното положение, но единственият начин за разрешаване на проблема е да дадат гласност, както направи самата тя. 

View post on Instagram
 

Разговорът протече около темите, свързани с моделските ѝ години и дали би се върнала към професията, но тя отговаря, че единствено ако много хареса конкретно предложение и е категорична, че никога не би се завърнала към еротичните фотосесии, защото съпругът ѝ Християн е болезнено ревнив, а и самата тя не намира за уместно да се появи публично гола, след като е родила 4 деца. 

За пореден път тя призна, че поддържа форма с глад и няма нищо по-силно от волята ѝ да бъде слаба, защото това е част от идеала ѝ за жена - мъничка и слабичка. Сподели, че съпругът ѝ и майка ѝ са твърдо против драстичните мерки и фастинга, но това не може да ѝ повлияе и призна, че се чувства добре, когато гладува. 

View post on Instagram
 

След въпрос за така популярните в момента инжекции, с които много звезди отслабват драстично, Светлана сподели, че не би посегнала към тях, тъй като се страхува от йо-йо ефект и да не навреди на здравето си. В продължение на отговора тя е откровена, че е изключително предпазлива и неволно спомена, че се е случвало в миналото да шофира, употребила алкохол.