Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолей – хороскоп на любовните тайни

Независимият Водолей има огромен брой тайни и всички те са необичайни. Той притежава нещо, което едновременно привлича мнозина към него - неговият весел нрав, откритост, но ако се разровим по-дълбоко, се оказва, че зад този повърхностен слой се крият безброй множества от ексцентричности. В един момент под влияние на спонтанен импулс, той се сближава с човек, а в следващия момент се отдалечава от него. Невероятната променливост е основният проблем на Водолеите. 

В леглото, в зависимост от настроението си, той доброволно експериментира, но може да се задоволи с малко. Ако партньорът на Водолея прояви достатъчно гъвкавост, той няма да скучае. Очакват го вълнуващи любовни обрати, защото всякакви условности и стандарти са отблъскващи за Водолея. 

Неговата тайна е в несъзнателния постоянен протест срещу всичко, което вкарва човека в рамка и го лишава от усещането за полет. Водолеят иска да изпробва всички възможности и с нетърпение вдишва аромата на екзотиката. 

Трябва да се има предвид, че любовта на Водолея непременно включва елемент на приятелство и братство. Той не се задоволява само със секса, колкото и изкусителен да е. Водолеите често вземат за жени или съпрузи своите приятели/приятелки от детството или юношеството, но животът неопровержимо им доказва, че любовта е нещо съвсем различно. 

Водолеите са склонни да защитават своята свобода и независимост от твърде очевидни посегателства, дори ако са женени от много години.

9 начина да завъртим главата на мъж Водолей
НОВИНИ
Автор Десислава Недева

9 начина да завъртим главата на мъж Водолей

Автор Десислава Недева