Автор
Антония Михайлова

Мъжете от тези 4 зодии често живеят за сметка на жените

Двойките, при които жената печели пари, а мъжът се грижи за къщата и домакинската работа, вече не са изненадващи. Какво казва астрологията по въпроса? Бързо проверете зодията на вашия избраник – в случай че е от тези, които искат да живеят за сметка на спътничката си!

Близнаци 

Еднообразието никак не подхожда на Близнаците. Мъжете Близнаци могат да се почувстват затворени, когато са принудени да се придържат към стандартен работен график от 9 ч. до 17 ч. всеки ден. Избраницата, която ще поддържа семейния бюджет, е мечта за Близнаците. По този начин те могат да опитат силите си в област, която наистина ги интересува, без да се страхуват, че ще бъдат поставени в неизгодно финансово положение.

Рак 

Мъжете, родени под знака на Рака, може да се чувстват неудобно, когато от тях се очаква да се придържат към традиционните идеали за мъже. Луната - символ на женското начало в астрологията, покровителства Раците. Емоционалността и чувствителността на Рака могат да му попречат да постигне висоти в кариерата. Мъжете от тази зодия изобщо нямат против да живеят за сметка на своята половинка. Те не виждат нищо лошо в това всеки да прави това, което умее най-добре. И ако неговата любима е кариерист, тогава мъжът Рак с радост ще прехвърли отговорността да печели пари върху нея.

Везни 

Везните са покровителствани от друга „женска“ планета - Венера. За разлика от земния Телец, който също е управляван от Венера, ефирните Везни изпитват трудности да бъдат заземени и да възприемат по-практичен подход към живота. Мъжете Везни обаче рядко се оказват в бедност. Венера насърчава доброто финансово състояние, включително чрез успешни партньорства.

Тези 3 зодии ще ви смаят с красотата и сексапила си - проверете дали сте в списъка
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Тези 3 зодии ще ви смаят с красотата и сексапила си - проверете дали сте в списъка

Автор Теодор Муховски

Риби

Мъжете Риби са едни от най-нежните партньори. Те са готови да носят своята половинка на ръце, издухвайки буквално и най-незабележимата прашинка от нея. Но не винаги е възможно Рибите да печелят големи пари. Управляващата планета на Риби - Нептун, изпълва хората с чувствителност и дарява с езотерични способности. Мъжете от тази зодия изобщо нямат нищо против избраницата им да печели повече от тях. За тях тази ситуация е дори за предпочитане - те могат да напуснат нелюбимата си работа и да посветят вниманието си на своята любима жена, както и на духовното израстване.