Автор
Ева Григорова

Вижте я: Кристина Агилера отслабна с 18 килограма

Кристина Агилера удиви феновете си с най-новата си публикация в Инстаграм, на нея тя показа невероятната си фигура по време на шоу в Лас Вегас.

43-годишната изпълнителка на Lady Marmalade сподели зашеметяващ клип от сцената във Вегас. В публикацията, озаглавена Now Back 2 Business, Кристина е облечена в латексов корсет, докато се разхожда по сцената и показва невероятно дългите си крака в латексови ботуши, високи до бедрата.

View post on Instagram
 

Звездата придружи видеото с колекция от снимки от нейни изпълнения в Града на греха, позирайки още с черен латексов корсет, черен аутфит с пера и зашеметяваща искряща рокля. Майката на две деца стартира своите шоута в Лас Вегас през декември, а те ще продължат до март.

Кристина имаше желание да се похвали със завидното си тяло, след като през последните години отслабна значително. По време на пандемията тя свали колосалните 40 паунда (18 кг) чрез комбинация от диета, упражнения и промени в начина на живот. Въпреки това изпълнителката на Genie in a Bottle признава, че не винаги е била толкова уверена в тялото си, колкото е днес.

View post on Instagram
 

През 2021 г. петкратната носителка на Грами разказа за натиска, който е изпитвала относно външния си вид през 90-те години. Говорейки пред Health Magazine, тя призна: „Трудно ми е да гледам ранните си снимки, защото си спомням, че се чувствах толкова несигурна.“ Кристина добави още, че наистина се е борила с имиджа си през своите двадесет години. Тя каза: „Никога не бих искала да преживея отново 20-те си години – толкова си в главата си и търсиш своята увереност.“

View post on Instagram
 

Преди старта на шоуто си в Лас Вегас Кристина трябваше да отмени поредица от представления поради здравословни проблеми. Говорейки пред The Sun човек близък до продукцията, каза: „Тя се пазеше много в навечерието на концертите, за да поддържа здравето си.“ След това добави: „В шоуто ще видите класическа секси Кристина с впечатляващ декор и танцьори, но това никога няма да отнеме от гласа ѝ.“