Автор
Ива Петрова

Виктория от "Хелс кичън" отслабна с 50 кг за два месеца: Вижте как изглежда сега

Виктория Зайкова, която нашумя като финалист в “Хелс Кичън”, претърпя пълна трансформация.

Червенокосата пухкавелка олекна с над 50 килограма за почти два месеца. Междувременно Зайкова се записа на конкурс за "Плюс Сайз" модели, който обаче не успя да спечели. Младата жена признава, че готвенето е най-голямата ѝ страст, но светлините на прожекторите също я привличат. Това е една от причините да се запише за участие във втория сезон на първото по рода си риалити - конкурс за по-едри дами.

View post on Instagram
 

"Аз винаги съм била дама със завидно самочувствие и никога не съм се притеснявала от размерите и формите си, харесвала съм се", споделя Виктория пред екип на "Телеграф".

Пред изданието брюнетката споделя, че е била закръглена и като по-малка, но преди няколко години кантарът ударил на стряскащите 140 кг. Това я ужасило. Коремът ѝ бил толкова голям, че трудно виждала бедрата си и не можела да се наведе да си върже връзките на обувките. 

"Тази година свалих 50 кг за два месеца, интересно, че дори когато коремът ми беше огромен, си казвах: нищо ми няма, добре съм си, хубава съм, който ме харесва, ме харесва и това е. В един момент много ми пречеше. Проблемът дойде от това, че ръцете ми трепереха. Потърсих мнението на лекар, така ми откриха базедова болест. Докторът ми предписа да пия лекарства и каза, че хормоните при жените са толкова много, че това да ги наредиш, е бавен и сложен процес", разказва Вики.

View post on Instagram
 

Зайкова си припомня още, че с приема на лекарствата започнала да сваля килограми. "В момента съм XL размер, а тогава бях 5 пъти XL, можете да си представите", казва тя и добавя, че след като е отслабнала, е хвърлила всичките си стари дрехи. 

Към момента чаровницата смята, че ако успее да свали още 10-15 кг, ще се почувства перфектна. Не изгаря от желание да се види в тяло на супермодел, тъй като 60-92-60 не са нейните мерки.

View post on Instagram
 

"Аз съм ухажвана жена, не ми липсва мъжко внимание! Дори и когато бях най-пълна, пак ме желаеха и харесваха, аз съм магнетична, темпераментна, винаги усмихната, лъчезарна, на мен ми идва отвътре, аз съм такава. И мъжете го забелязват. Никога не съм ходила на фитнес, но харесвам мъже с плочки. И всичките ми гаджета са били такива. Те пък обичат дупета - и така се намираме. Мъжете до мен винаги са изглеждали много добре. Аз съм така, ако не е топ, няма да е с мен", споделя готвачката.

View post on Instagram