Автор
Теодор Муховски

Меган Маркъл отслабна до неузнаваемост и подхрани слуховете за анорексия

Съпругата на принц Хари е намалила теглото си с около 7 кг през последния месец, което плаши феновете ѝ - дали наистина става дума за стрес заради британските роднини, или е нещо друго? 

Вчера в мрежата се появиха нови снимки на принц Хари и Меган Маркъл - двойката присъства на концерт на Кейти Пери заедно с приятелите си Миша Ноно и нейния съпруг. За цялата общност от фенове на кралското семейство появата на калифорнийските херцози беше изненада и повод за нови дискусии: Меган Маркъл изглеждаше не просто стройна, а изтощена и слаба. 

За излизането си бившата актриса избра черна рокля с пайети и лурекс, която беше допълнена с токчета и капронов чорапогащник. Невероятно тънките крака на Меган за пореден път подхраниха слуховете за нейната анорексия, тъй като съпругата на принц Хари вече е свалила около 15 кг тази година. 

Първоначално обаче се смяташе, че тя е извършила прекомерно активна работа върху тялото си в навечерието на "Игрите на непобедимите" в Германия. Но след събитията през септември в Дюселдорф тя продължила диетата си - и резултатът е "на лице". 

Някои от феновете заснеха двойката във фоайето на концертната зала, а един определен кадър обиколи целия интернет. На него се вижда колко много се е "свило" лицето на Меган: изразените скули и брадичка се допълват от стройна, буквално "лебедова" шия. 

Краката на херцогинята заслужават специално внимание: дори в периода на нервна подготовка за сватбата тя не изглеждаше толкова изтощена.

Ужасна грешка: Защо Меган Маркъл вече не враждува с кралското семейство
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Ужасна грешка: Защо Меган Маркъл вече не враждува с кралското семейство

Автор Ева Григорова