Автор
Ева Григорова

Всичко е обвито в мистерия: Появиха се нови подробности за здравословното състояние на Кейт

Кейт Мидълтън, принцесата на Уелс, напусна Уиндзор за първи път след изненадващата ѝ коремна операция, а неин приятел разкри пред медиите, че тя се „възстановява добре“.

След като прекара две седмици в лондонската клиника за неназована процедура, сега тя е на почивка с принц Уилям и трите им деца в Сандрингам.

Крал Чарлз също е в Сандрингам след първото си лечение на рак. Здравословните проблеми както на Кейт, така и на Чарлз създадоха криза за кралското семейство, като Чарлз беше диагностициран с неразкрита форма на рак след първоначално лечение за увеличена простата.

„Катрин се възстановява добре“, каза приятел на Мидълтън пред Daily Mail. „Тя очакваше с нетърпение смяната на обстановката и ще може да се успокои в Норфолк, докато децата изпускат парата с Уилям.“

Междувременно Кинси Скофийлд, водещ на подкаста To Di For Daily, каза пред Fox News Digital, че възстановяването на кралската особа е било гладко и тя вече дори е започнала да работи. „Чух, че принцесата на Уелс е отговаряла на имейли, но всичко е било структурирано така, че тя да не бъде претоварена или обезпокоена от входящата информация“, отбеляза Скофийлд.

„Кейт не нарушава правилата. Тя ще следва инструкциите на лекаря си, но ще се ангажира, когато може, така че да не се чувства изостанала. Не очаквам да я видя в официално събитие до Великден, но вярвам, че е ангажирани зад кулисите." - допълни Софийлд.