Автор
Ева Григорова

Като две капки вода: Дъщерите на Бионсе са нейно копие

Джей Зи превърна Super Bowl 2024 в незабравим семеен спомен, като заведе дъщерите си, Блу Айви, на 12 г и Руми на 6 г, на най-голямата сцена на американския футбол. Рапърът и дъщерите му се потопиха във вълнението от играта, демонстрирайки трогателен момент на семейна връзка. Блу Айви беше снимана да разговаря с баща си, докато Руми гледаше с интерес терена.

Джей Зи и Руми заложиха на елегантни черни кожени якета, контрастиращи с избора на Блу Айви, която се беше спряла на класическо яке Letterman, отразяващо усета на семейството към модата.

Рапърът споделя Блу Айви и близнаците Руми и Сър с Бионсе, а момичетата приличат удивително на майка си.

Това пътуване до Супербоул в Лас Вегас дойде след появата на семейството на 66-те награди Грами, където Джей Зи беше удостоен с втората годишна награда на Dr. Dre Global Impact.

По време на приемането на наградата Джей Зи нежно спомена Блу Айви, отбелязвайки нейния растеж и собствените ѝ постижения на Грами, подчертавайки победата ѝ за най-добър музикален видеоклип в Brown Skin Girl на Бионсе.

Въпреки многобройните си посещения на Super Bowl, Jay-Z сподели с Entertainment Tonight причините си да не участва в шоуто на полувремето, заявявайки, че смята, че би било „егоистично да се избере твърде рано“.

Той също така изрази вълнение от представянето на Ъшър на Super Bowl LVIII, като го похвали като един от най-великите изпълнители на своето време. 

Super Bowl LVIII, с участието на Kansas City Chiefs срещу San Francisco 49ers, не беше просто спортно събитие, а специален семеен момент за Jay-Z и неговите дъщери, подчертавайки важността на семейното време в напрегнатия им живот.