Автор
Теодор Муховски

6 начина за привличане на любовта в Деня на влюбените

Всеки заслужава щастие, но пътят към него не е прав и лесен, понякога трябва да се извърви тясна планинска пътека, за да се стигне до самия връх. Най-важното е да вярвате в себе си и в това, че щастието е близо, то ви чака. 

Но е необходимо да помните, че под легнал камък вода не тече и затова е необходимо да се вземете в ръце, да станете от уютния диван и да тръгнете към своето щастие. Съвети за това как да се настроите за нова връзка, споделя ясновидката Кайета. 

Направете крачка към обновлението 

И първото нещо, което трябва да направите, е да обичате себе си. Много жени след раздяла, поредица от неуспехи в личния си живот или период на застой започват да мислят, че никой не се нуждае от тях и те започват да се запускат. 

Вие сте красива, очарователна, необикновена и съблазнителна! Покажете го на света, нека хората около вас знаят за това - купете си абонамент за фитнес, отидете на козметик, сменете цвета на косата си и обновете гардероба си. Следете за диетата си, тичайте сутрин и водете здравословен начин на живот. И то не заради някого, а заради себе си. Пуснете светлина и добра енергия в тялото и душата си - дори няма да забележите, че се усмихвате по-често, а това е толкова привлекателно! 

Отървете се от ненужните вещи 

Животът ви трябва да се подложи на "пролетно почистване" - изхвърлете от главата, гардероба и апартамента си всичко ненужно, отворете се за всичко ново и радостно. Организирайте проветряване, отворете широко прозорците и вратите на душата си. Отидете на почивка, извън града или поне прекарайте един вълнуващ уикенд в града. Просто трябва да се отпуснете! 

И не е нужно да отивате сами - вземете със себе си няколко приятели. А по време на почивката - кой знае - напълно възможно е и да се появи нов романс, който да ви помогне да си припомните как да се държите с противоположния пол - поне лекият флирт никога не е навредил на никого. 

Не се крийте от света 

Излизайте по-често, прекарвайте много време на многолюдни места. Но не на опашката на касата в супермаркета след работа, а отидете на театър, ресторант, музей. Такова културно пътуване не бива да се прави самотно - вземете със себе си приятелки. И не забравяйте да облечете красива рокля, благоприятно подчертаваща фигурата ви. Плюс изискан грим и красива прическа - може ли да не ви забележат? 

Не се страхувайте да бъдете секси 

Свикнете с мисълта, че можете да бъдете харесвани. Обърнете внимание на това как ви гледат мъжете на улицата - повишете самочувствието си, като се наслаждавате на интересните погледи и усмивки, насочени към вас. По този начин ще се научите да осъзнавате, че сте се опитали да сложите кръст на живота си още в началото, и да приемете, че сте достойни за любов и щастие. Наслаждавайте се на всеки момент от всеки ден. 

След като сте се отървали от връзка, вероятно сте започнали да се чувствате донякъде асексуални - чувствате се като безлични, дори ви се иска да се скриете. Това може да ви се стори странен съвет, но опитайте да носите обувки с ток и чорапи с жартиери от време на време. 

Обувките ще подобрят походката ви, тя ще стане грациозна и привличаща вниманието, стойката ви ще стане права и горда. Също така, благодарение на високия ток, краката ви визуално ще станат по-дълги, което също ще ви даде самочувствие. 

Що се отнася до чорапите с жартиери, този елемент от гардероба изисква специално отношение. Те ви помагат да се чувствате привлекателни, съблазнителни и секси. В същото време знайте, че те са върху вас, ще бъдете само вие, но ще се чувствате различно - сякаш пазите някаква тайна, а това ще привлече вниманието на противоположния пол. 

Не се срамувайте да бъдете слаби 

Намерете ново занимание за себе си, но не забравяйте да го правите в група или по двойки с партньор - мъжът трябва да ви вижда като жена, която трябва да бъде водена за ръка през живота. Започнете да танцувате танго, салса или румба - танците на страстта и любовта ще ви научат на правилно поведение с мъжете, на умението да флиртувате и едновременно с това да сте покорни. 

Заемете се с конен спорт, научете се да карате ски или сноуборд, да се гмуркате с акваланг, да играете тенис - без помощта и подкрепата на мъж в тези спортове не може. 

Научете се да си почивате, да бъдете понякога слаби. В този случай мъжете наоколо ще бъдат достатъчни, ще остане само да избират. 

Започнете да молите за помощ, да правите комплименти и да благодарите. Не се колебайте да се обръщате към мъжете дори за дребни неща. Правете им комплименти, но искрено, от сърце и най-важното, разтопете сърцето им от благодарност за помощта - добра дума и усмивка. 

Запознайте се и общувайте в социалните мрежи 

В интернет можете да общувате лесно, непринудено, спомняйки си как е било някога в младостта, като добавите малко флирт и закачка. Но бъдете по-внимателни, защото днес виртуалният свят може да ви повлече толкова много, че да ви се прииска да живеете в него, бягайки от реалността. 

Помнете, че сте достойни за щастие и то ви чака, може би дори зад ъгъла. Просто трябва да вървите право напред. Понякога пътят към щастието може да е трънлив и криволичещ, но вие ще можете да вървите по този път, защото той е ваш. А този, с когото ще ви свързва велико и светло чувство, вече върви към вас.

Откажете се от вредните навици в любовта
ПО ЖЕНСКИ
Автор Woman.bg

Откажете се от вредните навици в любовта

Автор Woman.bg