Автор
Антония Михайлова

Като София Лорен: 54-годишната Джей Ло прикова погледите в Дубай с тази зашеметяваща рокля

През отминалия уикенд в Дубай се състоя бляскаво парти, което събра целия каймак на световния шоубизнес. Една от главните звезди на вечерта беше 54-годишната Дженифър Лопес - на откриването на курорта One&Only тя блесна в зашеметяваща рокля на Giambattista Valli. 

Почитателите на актрисата харесаха интересния тоалет заради класическата му кройка с разголени рамене и огромна панделка в долната част - Лопес изглеждаше като най-невероятния парти подарък.

View post on Instagram
 

Много от почитателите забелязаха приликата на разкошната рокля с тази на София Лорен от 1976 г. 

Стилистите бяха допълнили тоалета на звездата с копринени ръкавици - класически аксесоар на актрисите от Златния Холивуд.

View post on Instagram
 

Обърнете внимание, че модерната версия изглеждаше безупречно - Дженифър бе вдигнала косата си на висок кок, а няколко кичура покрай лицето ѝ придаваха особено изящен шик на визията.

Това не е първият път, в който Дженифър се вдъхновява от италианската кинолегенда - според собствените ѝ думи, София Лорен е въплъщение на сексуалността и красотата, които са емблема на женствеността и красотата.

Какво ли ще каже Джей Ло: Бритни Спиърс призна, че се е целувала с Бен Афлек
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Какво ли ще каже Джей Ло: Бритни Спиърс призна, че се е целувала с Бен Афлек

Автор Ева Григорова

Макар и да премина границата от 50 години, Дженифър Лопес изглежда все така женствена и магнетична, запазвайки предишната си привлекателност и чар. Латинодивата с право оглавява списъка на най-сексапилните жени на планетата. 

И за финал нека да си припомним една култова фраза на великата Лорен, която Дженифър Лопес често обича да цитира:

„Ако тялото ви далеч не е перфектно, кожата ви не е толкова прозрачна, колкото бихте искали, ако сте ниски, това не е трагедия. Красотата има други механизми, тя идва от други източници.” 

София Лорен

View post on Instagram