Автор
Антония Михайлова

Те са вече на 15 години: Как изглеждат най-известните 8 близнаци в света (Снимка)

Новината от 2009 г. за майката, родила осем деца наведнъж, беше истинска сензация. Невъзможно бе да гледаш огромния корем на Натали Сюлеман, без да потръпнеш. 

Безмислено бе дори да се опитваш и да си представиш какво е да носиш такава тежест! Апропо, днес 34-годишна жена признава, че никога не е очаквала, че ще има толкова много деца на куп. По думите ѝ лекарят, който ѝ е правил инвитро, я е измамил.

View post on Instagram
 

Натали е само на 21 години, когато за първи път прави опити да зачене инвитро. По това време тя се разделя със съпруга си, който е бил категорично против самата идея за инвитро оплождане и вярвал, че всичко трябва да се случи естествено.

През 2001 г. се ражда първото дете на Натали - момче на име Илия. Година по-късно се ражда второ бебе - този път момиченце на име Амера. След това младата жена има още три бременности, едната от които с близнаци. По времето, когато осемте близнаци са заченати, Сюлеман вече има шест деца, едното от които страда от тежка форма на аутизъм.

View post on Instagram
 

По това време в клиниката остават още 12 ембриона. Не е известно какво точно си е мислел лекарят, когато решил да ги имплантира всичките, но Натали твърди, че е била подведена от него.

„Първо имплантираха шест ембриона в мен. Тогава лекарят каза, че не се е получило, затова засадиха още шест. Накрая си мислех, че ще родя две, а се оказа, че са цели осем!”, разказва жената пред медиите. Между другото, четири години по-късно същият доктор бива лишен от медицински лиценз. 

View post on Instagram
 

Близнаците на Натали се раждат в 31-ва седмица чрез цезарово сечение. 46 лекари и медицински сестри присъстват на раждането, когато на бял свят изненадващо се появяват едно след друго шест момчета и две момичета. Днес Натали има 14 деца и статут на многодетна самотна майка.

Първоначално всички ѝ помагат - благотворителни фондации, загрижени граждани, дори телевизията посвещава цяло предаване за нея. Но, както са казали старите хора, всяко чудо за три дни. Не след дълго интересът към осемте близнаци и тяхната майка спада мълниеносно и никой не се сеща за тях. Пък и как да намираш време и енергия да поддържаш интереса на аудиторията към семейството си, когато имаш в дома си 14 гърла, за които да се грижиш. 

View post on Instagram
 

Не след дълго настъпват трудни времена за голямото семейство. Като майка с толкова много малчугани обаче тя се сблъсква с тежката реалност и трудностите покрай отглеждането им. Сред проблемите, с които Натали се сблъсква тогава, са заплахите за отнемане на къщата заради натрупани дългове, както липсата на достатъчно пари дори за храна. Всичко това принуждава младата майка да работи какво ли не, за да нахрани тайфата у дома. 

От отчаяние тя дори се снима във филми за възрастни и танцува стриптийз. Нейният външен вид прави това възможно - след многобройни раждания Сюлеман изненадващо бързо влиза във форма.

View post on Instagram
 

Но Натали намира сили да промени съдбата си. Връща се в родния си провинциален град, спомняйки си, че всъщност има медицинско образование и си намира работа като консултант. 

Постепенно тя успява да стъпи на краката си, превръщайки се от бивша стриптизьорка в уважавана майка на много деца. Животът не става по-лесен - Натали все още става в пет сутринта, а след работа се връща у дома като катерица в колело. Няма време за личен живот, но има деца. 

Тя е само на 25 години, а вече има 22 деца: Историята на една многодетна майка, която си струва да ви разкажем (Снимки)
НОВИНИ
Автор Антония Дамянова

Тя е само на 25 години, а вече има 22 деца: Историята на една многодетна майка, която си струва да ви разкажем (Снимки)

Автор Антония Дамянова

Осемте близнаци навършиха 15 години този януари. Всички те, между другото, са вегани като майка им. Самата тя уверява, че те сами са направили избора си и че тя никога не ги е принуждавала да се отказват от животинските продукти.

„Вие сте най-грижовните и най-милите деца на света. Вашето състрадание към всичко живо, желанието ви смирено да служите на другите – това е истинската любов“, написа Натали в своя блог на рождения ден на близнаците.

View post on Instagram