Автор
Ива Петрова

Пам от "Ергенът": Не съм слаба, а на тези, които имат проблем с това, ще кажа - да си хейтър, означава да си нещастен

Пламена Велкова, известна още като Пам от "Ергенът", за пореден път сподели какво мисли за всички онези, които намират време да критикуват и хулят другите заради външния им вид. 

Плюс сайз моделът публикува пост в социалните мрежи, в който признава, че не е слаба, но допълва, че хората, които имат най-голям проблем с килограмите на останалите и чиято първа тема на разговор е именно външният вид на даден човек, "всъщност имат огромен проблем с начина, по който самите те изглеждат".

View post on Instagram
 

"Колко си нещастен, ако коментираш другите обидно?", казва тя във видео, споделено на профила ѝ в Инстаграм. Червенокосата чаровница знае, че колкото и да тренира, не може да има осанката, за която всяка жена мечтае, просто защото здравословният ѝ проблем не ѝ го позволява.

"Предпочитам да съм тази, която е обсъждана и хейтена", пояснява още Пам, като подчертава, че мястото на хейтъра не е никак за завиждане.

Полудяха по новия ерген - ето кои две участнички напират да влязат в трети сезон
ЗВЕЗДИ
Автор Евелин Попадийна

Полудяха по новия ерген - ето кои две участнички напират да влязат в трети сезон

Автор Евелин Попадийна

Накрая Веледис се обръща и към онези, които постоянно са подложени на присмех и нездраво любопитство от страна на критикуващите ги, с призива да се приемат такива, каквито са.

"А за тези, в чиято чиния всеки гледа, имам следното послание: Не се крий. Приеми се и промени това, което не ти харесва. Помни, че всеки не харесва различни неща в себе си и въпросът е дали ги преживява, като се опитва да ги поправи здравословно, или като трови другите и собствените си тяло и мисли. Докажете им, че грешат!", завършва Пам.

View post on Instagram