Автор
Ева Григорова

Ауч: Мадона падна зрелищно на концерта си

Мадона падна назад от стола си по време на концерт в Сиатъл през уикенда, но се изправи със завидно достойнство. Както се вижда в няколко видеоклипа, споделени чрез социалните медии, 65-годишната музикална легенда падна, докато изпълнява своя хит от 1986 г. Open Your Heart. 

До инцидента се стигна след като един от нейните танцьори изглежда се спъна, докато плъзгаше суперзвездата по сцената на Climate Pledge Arena. Мадона бързо се преобърна по корем, продължавайки да пее песента. След това тя се изправи, за да завърши песента.

Феновете се включиха в социалните медии, за да споделят реакциите си към шоуто на певицата, придружени с очевидно чувство за хумор. „Мадона падна малко на сцената тази вечер в Сиатъл. Беше страхотно шоу“, пише един фен в X. Друг добави чрез Instagram, „Поведение на кралицата. Нищо не може да удържи Мадона!“

Това не е първият път, когато носителката на "Грами" преминава през скандал на сцената. По време на наградите BRIT за 2015 г. тя падна по стълбите, докато изпълняваше сингъла си Living for Love поради злощастен проблем със сценичния ѝ костюм, включващ дълга пелерина. „Армани ме закачи! Красивата ми пелерина беше вързана твърде здраво!“ каза тя след това пред Vanity Fair. „Но нищо не може да ме спре и любовта наистина ме издигна! Благодаря за хубавите пожелания! Добре съм!"