Автор
Ева Григорова

Старата вражда ръжда не хваща: Ето какво се случва между Мария и Фънки в Капките

Стара вражда между Мария и Фънки може да ескалира отново в "Като две капки вода", където в момента фолкдивата е участник, а музикантът е част от журито. При това най-откритата и посичаща част от журито. Известно е, че Фънки не е от сдържаните представители на шоубизнеса и когато не харесва определено изпълнение определено не си пести критиките.

Припомняме ви, че преди много години двамата бяха жури във вече несъществуващото в България шоу "Мюзик айдъл", където не постигаха разбирателство. Говори се, че и до ден днешен двамата не са загърбили тогавашните си пререкания и е твърде вероятно това да си проличи в следващите епизоди на "Като две капки вода".

View post on Instagram
 

Също така се очертава Мария да е сред най-сериозно критикуваните участници в шоуто, особено след неласкавите коментари, които получи при първото си изпълнение. В социалните мрежи заваляха и клипчета как репетира пеенето си за предаването, които не оставиха потребителите очаровани. Но кой знае - фолкдивата може и да изненада приятно зрителите в следващите епизоди.

View post on Instagram