Автор
Веселина Петрова

Окончателно: Кевин Костнър се разведе

Разводът на актьора Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер беше финализиран, предаде БТА. Двамата са окончателно разделени от петък миналата седмица - девет месеца, след като Баумгартнер подаде молба за развод, обяви съдът в Санта Барбара. Актьорът ще плаща малко над 63 000 долара месечна издръжка за децата от връзката им.

View post on Instagram
 

В първите месеци след раздялата си Костнър и Баумгартнер са имали съдебни спорове относно попечителството над децата им и издръжката. Двамата са постигнали споразумение през септември миналата година.

Попечителството над трите им деца - двама сина на 15 и 16 години и дъщеря на 13 години, е споделено. През септември съдът задължи Костнър да плаща малко над 63 000 долара месечна издръжка за децата. Първоначално Баумгартнер искаше около 175 000 долара месечно. Кевин Костнър, който е на 69 г., и 48-годишната Кристин Баумгартнер, модел и дизайнер на чанти, започнаха връзката си през 1998 г. Двамата се ожениха в ранчото на актьора в Колорадо през 2004 г. Това беше втори брак за Костнър. Актьорът е носител на награди "Оскар" и "Еми".