Автор
Ива Петрова

Меган пак се изложи, този път на събитие на Кевин Костнър

Принц Хари и Меган Маркъл имат нов звезден приятел. Кралската двойка се присъедини към Кевин Костнър на благотворително събитие за набиране на средства, на което той беше домакин в Санта Барбара, Калифорния.

68-годишната звезда на "Йелоустоун" организира събитието One805LIVE! на игрището за поло в луксозното си имение.

One805 е организация, която е създадена през 2018 г. и предоставя финансова помощ и подкрепа за психично здраве за хора, работещи в бърза помощ и пощарната в окръг Санта Барбара.

Семейство Съсекс, което живее в Монтесито, Калифорния, връчи на Костнър почетна награда на събитието. Тънък момент зад кулисите на събитието обаче се превърна във водеща тема в социалните медии. То показва Меган в неудобен момент с един от организаторите на сцената.

В клипа може да се види жена, която държи микрофон, вървейки по посока на Меган и Хари. В един момент от видеото Маркъл хваща микрофона, но бързо разбира, че той всъщност не е предназначен за нея и с неудобство го връща.

Профилът в социалните медии HarrysGreySuit публикува кадри от неудобния момен в X, бившата социална мрежа Twitter и предизвика стотици коментари. “Това е толкова неудобно да се гледа“, гласи един коментар.

Меган и Хари не бяха единствените известни имена, които присъстваха за набирането на средства, Опра Уинфри също уважи събитието.

Американската група Maroon 5 свири на One805LIVE!, докато Костнър изнесе реч пред тълпата, в която дори се пошегува с имението си за 211 милиона долара, което нашумя през последните месеци след развода му с бившата му съпруга Кристин Баумгартнер.

View post on Instagram
 

“Сега често ме питат мои приятели, които нямат обноски: “Кев, каква е цената на това място? Колко струва?“ И мога просто да ви кажа в ден като днешния, че си струва всяко пени“, каза Костнър.

“Това е място, на което съм имал много късмет в живота си и се опитах да не издигам стена около него, така че благодаря ви, че дойдохте.“