Автор
Евелин Попадийна

Според зодията: Най-покорните мъже в леглото

Има определени мъже от зодиака, които не поемат почти никаква инициатива в любовните отношения и правят само това, което жената до тях пожелае. Все едно им харесва жената да има пълно надмощие над тях, оставят властта в нея и изпълняват заповеди. Предпочитат да са доминирани, а не доминиращи.

Рак
Раците по природа са любящи и мили, също толкова сладки са и в леглото, очакват партньорката им да свърши цялата работа. Мъжът Рак просто иска да изпълнява заповеди. Това обаче не е защото му липсва въображение, а защото иска жената до него да получава всичко, да се чувства обичана и да е максимално задоволена.

Везни
Везните са една от най-нерешителните зодии. Докато вземе решение къде да го направите или в каква поза ще застанете, ще стане утре… Като добавим и факта, че са една идея по-нежни от останалите представители на зодиака, нищо чудно да прекарате нощта в сърдене и обсъждане на „проблема“. Та, за да ви е по-лесно просто поемате контрола във ваши ръце.

Риби
Мъжете Риби нямат никакъв проблем да дадат на партньора си надмощие в леглото, дори това ги възбужда. Те обожават да се чувстват беззащитни в ръцете на половинката си. Не се учудвайте ако мъжът Риби просто стои легнал и чака вие да свършите цялата работа.

3 зодии, които предпочитат секса без обвързване
НОВИНИ
Автор Теодор Муховски

3 зодии, които предпочитат секса без обвързване

Автор Теодор Муховски