Автор
Веселина Петрова

Адвокатът на Христо Шопов: Не е имало оръжие в момента на разправията

"Не е имало оръжие в момента на разправията между Христо Шопов и Патриша Тийвс, която се случи миналата седмица.“, заяви защитникът на актьора - адв. Ина Лулчева в предаването Тази сутрин по bTV.

"Не мога да разкажа това, което казва клиентът ми. Но няма заплаха с пистолети, закани и прочие. Аз факти по делото няма да разказвам, но това не е нищо по-различно от една разправия. Разговорът с нищо не надвишава общоприетия характер на един скандал".Според нея задържането за 72 часа е било напълно излишно.

"Оръжията са в дома му, той казва, че ги има. Ако за такива разменени реплики се повдига обвинение, трябва две трети от българския народ да бъде обвинен", коментира още Лулчева.

View post on Instagram
 

Адвокат Лулчева обясни, че когато са дошли полицаите, са питали Шопов има ли оръжие, той е казал "да“, защото у дома си има законно притежавано такова. Но не се е доказало, че в момента на разправията е държал и заплашвал с пистолет съседката си.

Актьорът засега отказва коментар. Но по непотвърдена информация скандалът е станал, заради бездомно куче, отглеждано от семейството на актьора.