Автор
Ева Григорова

Мизерия в „Ергенът“: Момичетата спят по 7 в стая

Кошмарни за участничките били снимките на „Ергенът“, съобщава „Уикенд“. Претендентките за сърцето на младия ерген живеели в ужасни условия. От продукцията ги подтиквали да се наливат с евтин алкохол. Затова още първата вечер видяхме пияна до козирка училищната психоложка Християна.

Източник: bTV
Източник: bTV

„Момичетата ядяха само пиле с ориз и зеле, а стомасите им се свиваха на топка. Позволяваше им се да подремват само 2-3 часа на денонощие и бяха по 7 в стая. Всички девойки споделяха обща баня и тоалетна, което също беше скандално“, споделя информаторът. Като допълва, че от телевизията искали шоуто да им излезе евтино.

Малко след началото на снимките красавицата Шермин решила, че не желае да търпи тези условия и се оказала втората „изгонена“ от Алек. Той я погледнал сърдито и я оставил без роза, за да „излъже“ зрителите, че тя си тръгва по негово желание.

Източник: bTV
Източник: bTV
View post on Instagram
 

Преди да си тръгне обаче била принуждавана от редакторите да играе роля на меркантилна жена и да говори за отношенията си с Любен Дилов – син и покойния Христо Стоте манекенки.

Не само условията били разочарование на участничките, но и самият ерген. На кастинга той бил представян като човек, който е обиколил целия свят, но в последствие се оказало, че е ходил само в Анталия.

Естествена и красива: Алек не даде шанс на тази брюнетка в "Ергенът"
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Естествена и красива: Алек не даде шанс на тази брюнетка в "Ергенът"

Автор Ева Григорова