Автор
Ева Григорова

Кремена Халваджиян: Бяхме на косъм да напуснем страната

Кремена Халваджиян вчера беше гост в предаването на НОВА ТВ „Събуди се“. Пред Мон Дьо тя сподели, че ѝ е дошло до гуша от това да чете всевъзможни писания за себе си и за семейството. Това била и причината да иска да замине за Италия. „Няма да спра да ходя в Италия. Наскоро бях побесняла и бях казала на Маги, че сядам да пиша пост, че си тръгваме и няма да я гледам тази простотия“, признава стилистката.

View post on Instagram
 

„Не знам дали той е готов, все пак работата ни е тук, още сме на въртележката здраво, а и имаме много неща, извън тези в телевизията, с които се занимаваме“, сподели тя основната причина да не вземат решението да напуснат България. „Толкова много си обичам страната, но просто на моменти полудявам, че ще се случи“, добавя Кремена.

View post on Instagram
 

Г-жа Халваджиян също така обясни, че много пъти се е случвало да се опитват да им развалят семейството. „Имало е много жени, влюбени в него, не мога да кажа, че не е било така. Но той не се е поддавал на такива изкушения, изпитания в този аспект не е имало и слава Богу. Никога не сме имали нещо, което да ни е разклатило. Но е имало женички, които са били така завладяни от него, че даже и на него ми е било трудно да се оправи с тях.“, откровена е приятелката на Гала.

View post on Instagram
 
Кремена Халваджиян духна 54 свещички: 4 поколения се събраха за празника ѝ (Снимки)
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Кремена Халваджиян духна 54 свещички: 4 поколения се събраха за празника ѝ (Снимки)

Автор Ива Петрова