Автор
Ева Григорова

За кой ли път: Мария приключва окончателно с Мирослав

Попфолк певицата Мария е подала молба за развод с третия си съпруг. След като двамата постоянно се разделяха и събираха, този път Мария е твърдо решена да се разведе с Мирослав Соколов, по-известен с прякора си "Дзвера". Приближени до тях твърдят, че решението ѝ е окончателно.

През годините двамата имаха няколко драматични раздели, като една от тях приключи с арест за Соколов. В полицията бе подаден сигнал за домашно насилие, който в последствие изпълнителката оттегли.

Дори в социалните мрежи крахът в отношенията им може да бъде видян, защото Мария е изтрила всичките им общи снимки и дори вече не се представя с фамилията Соколова. На феновете ѝ пък явно им е направило впечатление, че съпругът ѝ не присъства в публиката за подкрепа по време на първия ѝ лайф в "Като две капки вода".

Ако новината се окаже вярна, това ще е трети развод за Мария. С първия ѝ съпруг Митко Андонов, от когото има дъщеря, певицата се разведе, след като той ѝ изневери. През 2015-а последва сватба с милионера Християн Гущеров, но 3 години по-късно бракът им приключи безславно.

Старата вражда ръжда не хваща: Ето какво се случва между Мария и Фънки в Капките
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Старата вражда ръжда не хваща: Ето какво се случва между Мария и Фънки в Капките

Автор Ева Григорова