Автор
Ива Петрова

Мария Силвестър с шокиращо признание: Била душена от бивше гадже

Мария Силвестър, която вчера навърши 47 години, хвърли в шок всички с признанието, че преди време е била на косъм от смъртта. Телевизионната звезда, която в момента отново се изявява като водеща на "Бригада Нов дом", разкри, че е била душена, пише "България Днес".

Името на насилника не се издава. Колежки на Мария обаче твърдят, че ставало въпрос за неин бивш приятел. Неведнъж бившата на актьора Силвестър Силвестъров е признавала, че е имала слабост към лошите момчета, но с уточнението, че вече "ѝ било писнало от тях".

View post on Instagram
 

"Той започна да ме души. Аз започвам да припадам. Усещам, че се свличам. Обаче изведнъж нещо става. Аз може да съм припаднала, нещо да съм загубила съзнание... И в един момент чувам как един глас ми казва: "Уф, Мария, ти много тъпо умря!", описва потресаващата случка артистичната брюнетка.

Според Силвестър цялата ѝ кариера се крепи на провалите ѝ в личния ѝ живот, а не на успехите. Любовните ѝ романси винаги са завършвали с драматичен край, казва тя. "Ама хайде да не се срамуваме, да не даваме вид, че нищо не е станало. Защото това не е като да вземеш един молив и след това да го смениш с друг. Това е цял един човек! И той е бил в живота ми", подчертава Мария.

View post on Instagram
 

Бившата манекенка споделя и за ситуации, които определя като "тъпи". "Срам ме е от тях, гадно ми е... Искам да се скрия някъде, като се сетя", разкрива телевизионерката.

Наистина ли: Мария Силвестър крие сестра си
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Наистина ли: Мария Силвестър крие сестра си

Автор Ива Петрова

Междувременно чаровната водеща сподели кадри от фитнес залата, къдет вдигна наздравица по повод личния си празник вчера. Но не го направи с традиционната чаша вино, а с напитка - добавка за отслабване.

Силвестър все пак получи огромен букет с цветя и много честитки от фенове, прители и колеги. Поздравления за рождения си ден Мария получи и от екипа на Бригадата, с която всяка събота ни показват как превръщат окаяни жилища в уютни и щастливи домове.

View post on Instagram