Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Риби, през март много внимавайте с кого общувате

Скъпи Риби, март носи свеж въздух и нови начала за Рибите. Време е да се отървете от миналото и да се съсредоточите върху това, което може да е важно за бъдещето. Това е добър месец за започване на нови проекти и проучване на нови области.

Март ще бъде месецът, в който страстите ще утихнат, по-голямата част от нещата ще бъдат свършени, така че ще дойде време за равносметка и набелязване на план за по-нататъшни действия. Ще има промяна към по-добро във финансовите въпроси, но много ще зависи от това колко разумно управлявате собствените си приходи.

Звездите съветват да не се впускате в нов бизнес за сметка на стария, а да разпределяте разумно собственото си време и енергия. Избягвайте да общувате със съмнителни хора, внимателно подбирайте спътниците си, особено на работа, внимателно проверявайте всички документи, които подписвате.

Здравето ви през този месец ще бъде доста стабилно, но някои хронични заболявания, за които временно сте забравили, може да се обадят. Реагирайте на всички симптоми навреме. Краката ви, особено стъпалата ви, ще бъдат много уязвими този месец, така че се уверете, че обувките ви са удобни. В много отношения състоянието на здравето ви ще зависи от вашия емоционален фон, така че се опитайте да не приемате проблемите и грешките присърце.

В семейния живот и любовните отношения ще настъпи момент на пълна хармония, когато близките хора ще ви позволят просто да се насладите на живота. Време е да организирате почивка с любимия човек и да се насладите на компанията си. Ако все още нямате партньор, има всички шансове да срещнете човек, който може да не отговаря на вашите представи за идеален партньор, но ще ви даде усещане за хармония и сигурност и ще почувствате колко е важно това.

21 тайни от характера на зодия Риби
НОВИНИ
Автор Ева Григорова

21 тайни от характера на зодия Риби

Автор Ева Григорова