Автор
Ива Петрова

Васка от "Ергенът" показа зашеметяващото си дупе (Снимки)

Васка, чието атрактивно влизане в "Ергенът" впечатли зрителите, успя да спечели и техните сърца с красивото си естествено излъчване.

Девойката, която учи фармация в София, първоначално се представи като гримьорка, която трябваше да се притече на помощ на бизнесмена Алек Младенов, докато той се поти, чакайки да се запознае със следващата кандидатка за сърцето му. Чаровната бъдеща аптекарка напудри Младенов на два пъти и едва след това изневиделица си свали сивия спортен екип, разкривайки под него бляскава зелена секси рокля. Още при първата ѝ поява пред ергена с четка и пудра в ръка, между двамата прехвърчаха искри, а Алек дълго гледа отдалечаващия си зад дърветата нежен силует.

View post on Instagram
 

Разглеждайки Инстаграм профила на красавицата, се озовахме на пикантен кадър, който показва изящното дупе на Васка.

На снимката участничката в най-романтичтния формат позира пред камерата по цял черен бански на фона на басейн.

View post on Instagram
 

Васка Джурова е от Гоце Делчев, но живее в София. Следва фармация, като тази година ѝ предстои дипломиране, но заради предаването обяви, че не се притеснява да рискува дипломата си, ако спечели "Ергенът". Носителка е на титлите "Мис София 2022", "Кралица на София 2021" и "Мис лято 2021".

Младата дама се възприема като пример за жена, която съчетава красота и интелект в едно. Във визитката си споделя, че е жена, която един мъж не може да контролира, тъй като македонският ѝ нрав не го позволява. Държи човекът до нея да бъде искрен, лъчезарен, мил, добронамерен, забавен, търпелив и да показва любовта си с малки неща.

View post on Instagram