Автор
Ева Григорова

Ергенът Алек Младенов e двойник на супер известен турски актьор (Снимка)

Ерген №3 Алек Младенов и турският актьор Къванч Татлъту си приличат като две капки вода.

Приликата беше видяна от бдителни фенове на "Ергенът", които следят изявите на турския актьор в сериалите, в които участва. Двамата дори могат да бъдат объркани или оприличени за близнаци, категорични са фенове пред малкия екран.

Алек и Къванч доста си приличат визуално, което се допълва от еднаквите им прически и цвят на косите. Със сигурност изпъква и това, че българин и турчин са с ясно изразени сини очи.

Животът им на двойници спира дотук, като започват различията. Алек е на 28 години и има собствен бизнес в сферата на транспорта, докато Къванч е на 40 години и се изявява като актьор и модел. Младенов няма жена до себе си и точно затова раздава рози в "Ергенът", за да открие любовта на живота си.

От 2002 г. Татлъту има връзка с Мис Свят 2002 Азра Акън. След две прекъсвания в отношенията им през 2013 г. се разделят окончателно. На 19 февруари 2016 г. турският актьор сключва брак със стилистката Башак Дизер, като Къванч е баща на момченцето Курт Ефе Татлъту.

Новият ерген, когото мнозина от жените определят като голям красавец, вече търпи и критика за поведението си в първите два епизода на риалити шоуто.

View post on Instagram
 

Според зрителки Алек се държи инфантилно на моменти, носи неподходящи костюми и прекалено много използва паразитни думи като "яко", "кофти" и "кеф".

Къванч Татлъту го закъса: Изолира се от семейството си
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Къванч Татлъту го закъса: Изолира се от семейството си

Автор Ива Петрова