Автор
Ива Петрова

Ивелина от "Ергенът": Напуснах къщата с позитивни чувства

44-годишната Ивелина Георгиева, доктор по психология, остана без роза снощи и трябваше да напусне имението. "Напуснах къщата с позитивни чувства. Опитът винаги е ценен. Истината е, че не ми се оставаше повече. Да, това, че съм психолог ми помогна вътре. Видях, че момичетата са много различни пред камера. Когато няма камери, са по-истински и автентични“, коментира Ивелина, която преди време е работила като психолог в Централния софийски затвор.

"С някои от бившите затворници поддържаме контакти. Един от тях ми писа, че цялото семейство са ме гледали в "Ергенът", подкрепяли са ме и ми желаят успех“ – сподели Ивелина.Ивелина е убедена, че в "Ергенът" има добри момичета, но повечето се опитват да изглеждат по начин, различен от реалността.

View post on Instagram
 

Моделът и инфлуенсър Мартина Симова, изкусителната Шермин Метушева, пожарникарката Габи Найденова и психологът Ивелина Георгиева отпаднаха от надпреварата за сърцето на Алек Младенов, след като не получиха цвете от новия „ерген“ на България по време на двете Церемонии на Розата.