Автор
Ива Петрова

Синът на Алекс Богданска много обичал да прекарва времето си с новото ѝ гадже

Синът на Алекс Богданска и Дани Петканов много харесвал новото гадже на майка си – Мартин Иванов. Габриел се е запознал още преди няколко месеца с мъжа до Алекс и много обичал да прекарва време с него. Тримата бяха на дълга почивка в Тайланд, където още повече мъжете се сближили.

И въпреки че Алекс и гаджето ѝ все още не се осмеляват да публикуват свои общи снимки в социалните мрежи, един кадър се появи в онлайн пространството - на Габриел и Мартин. Двамата са се снимали пред хотела в Тайланд, където Алекс също има снимка със сина си.

View post on Instagram
 

Мартин Иванов произхожда от заможно семейство. Занимава се любителски с музика и е много добър имитатор на известни изпълнители. В началото на годината си е направил собствен Ютуб канал, където е качва кавъри.

View post on Instagram
 

Алекс и Мартин са заедно вече повече от половин година и връзката им май изглежда сериозна. Затова след позволение от страна на бившия си мъж Дани Петканов, тя запознава сина им с новия си избраник. Единственото условие на Дани било да не афишира все още публично връзката си с Иванов, пише Intrigi.bg.