Автор
Ева Григорова

Изумително: Кейт Мидълтън беше обвинена, че е използвала двойничка за последната си снимка

Опитът да се отговори на притесненията за здравословното състояние на Кейт Мидълтън чрез публикуване на папарашка снимка в американския сайт TMZ би могъл да има обратен ефект. Въпреки намерението на кралското семейство да се успокои обществеността относно възстановяването на принцесата, справянето със ситуацията беше широко критикувано.

Снимката с недобро качество на Кейт, макар и разбираема предвид здравословното ѝ състояние, не отговори на очакванията на кралските фенове, свикнали да я виждат в нейната най-добра светлина. Коментарите относно фотоса в социалните медии бързо се превърнаха в спекулации, като някои поставиха под въпрос автентичността на снимката, а други обвиниха принцесата, че е използвала своя двойничка.

"Пипа, ти ли си? Това ли е двойничката, за която говореха? Ще се появи ли истинската Кейт Мидълтън, моля", каза фен. Друг добави: "момиче, което не е Кейт Мидълтън... това е нещо невъзможно."

Масло в огъня наля и разкритието, че снимката е приписана на Backgrid, новинарска агенция, известна с организирането на нагласени папарашки снимки с известни личности. Тази подробност подхрани теориите на конспирацията, усложнявайки допълнително наратива около здравето на Кейт.