Автор
Теодор Муховски

За пръв път след операцията: Щракнаха Кейт Мидълтън до замъка Уиндзор (Снимка)

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън най-накрая се появи след множеството спекулации относно здравословното ѝ състояние. Кейт бе заснета от папараци близо до замъка Уиндзор в покрайнините на Лондон.

Да си припомним, че Катрин бе видяна за последно през декември, когато присъства на църковна служба заедно със семейството си. На 17 януари дворецът Кенсингтън съобщи, че Кейт е хоспитализирана за коремна операция и ще поднови ангажиментите си към короната след Великден.

На 4 март принцесата бе снимана от папараци на пътническата седалка на автомобил, управляван от майка ѝ Карол.

Миналата седмица говорител на принца и принцесата на Уелс заяви: "През януари дворецът Кенсингтън даде ясно да се разбере какви са сроковете за възстановяване на принцесата и ние ще предоставяме само актуална информация. Беше ясно казано, че Катрин се намира в двореца Уиндзор".

Изявлението дойде на фона на вълна от теории на конспирацията, които се появиха в сайтове като X, известен преди като Twitter, и TikTok, като потребителите спекулираха за местонахождението и здравословното състояние на кралската особа.

"Тя винаги е била в много добро здраве и спортна форма, така че невъзможността да скочи от леглото и да се движи е трудна за нея“, разкри източник за текущото състояние на 42-годишната жена. "Казаха на Кейт, че възстановяването ѝ може да отнеме няколко месеца и че няма да бъде на крака поне до Великден".

Бъкингамският дворец разкри състоянието на Кейт през януари. „Операцията беше успешна и се очаква тя да остане в болница от десет до четиринадесет дни, преди да се върне у дома, за да продължи възстановяването си“, се казваше в официално изявление.

За щастие, съпругът на Кейт, принц Уилям, се "занимава с всичко у дома", докато тя се възстановява. „Всички те са около нея, за да се уверят, че тя се чувства комфортно. Къщата им е пълна с любимите цветя на Кейт, удобни одеяла и възглавници и любимите ѝ закуски. Семейството е просто невероятно щастливо, че тя се завърна у дома в Аделаида Котидж", каза втори източник, добавяйки, че трите им деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи – "обичат" майка си.

Стопли сърцата ни: Жена, оцеляла от Холокоста, призна пред принц Уилям, че Кейт ѝ липсва
ПО ЖЕНСКИ
Автор Ева Григорова

Стопли сърцата ни: Жена, оцеляла от Холокоста, призна пред принц Уилям, че Кейт ѝ липсва

Автор Ева Григорова