Автор
Ева Григорова

Андреа избухна с гневен пост, жестоко обидена е

Фолк певицата Андреа пусна нетипична за нея песен, създадена от международни композитори и клип, сниман в Турция.

View post on Instagram
 

Песента обаче не предизвика очаквания от изпълнителката интерес. Дори една от българските музикални телевизии не пожела да даде ефир на новото ѝ парче. Типично в неин стил, Андреа коментира отказа в социалните си мрежи.

View post on Instagram
 

„Скъпи приятели, днес разбрах, че песента ми, създадена с международни композитори и клип на световно ниво Miss Me When I am Gone, не е на нивото на ТВ The Voice!“, така започва поста на блондинката в инстаграм.

View post on Instagram
 

“Имайки предвид кой седи зад тази телевизия, някак си осъзнах, че няма да се променим като държава! Жалко! После не се чудете защо сме така и защо нашата музика не може да пробие навън! Защото си затваряме очите !!! Благодарна съм на “Global Records” и мениджъра му, който продуцира Inna, Minelli, Antonia и други за този проект! От “The Voice” ми съобщиха, че работят с “Global Records”, но изведнъж вкуса им рязко се промени, когато става дума за българи! Все още даващи всичките си средства, за да може България да се развива музикално! Явно Nicki Minaj и Cardi B отговарят на това ниво! А ние можем да пием по една студена вода!”, продължи Андреа.

Коментарите под видеото не спират да валят, а феновете на певицата я подкрепят и застават зад нея.

Андреа шокира феновете: Не съм излизала от месец, всеки шум ме плаши
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Андреа шокира феновете: Не съм излизала от месец, всеки шум ме плаши

Автор Ева Григорова