Автор
Антония Михайлова

Как изглеждат мъжете през очите на жените на 20, 30 и 40 години

Всяка възраст е красива по свой начин. Тя се отличава със свои собствени характеристики, поведение, цели и желания. Когато сте млади и емоционално активни, вие настоявате на своята гледна точка и мнение и не желаете да правите компромис с принципите си с когото и да било.

С възрастта обаче идва опитът, разбирането на ежедневните истини, започвате да уважавате повече себе си, да търсите по-качественото за себе си, да изграждате свои приоритети и да отсявате маловажните от стойностните неща. Е, нека да видим как се променя отношението на жените към мъжете с възрастта.

20 години: пламенни, емоционални, веднъж завинаги

20 години - тази магическа възраст! Момичетата изграждат сериозна връзка за първи път и очакват много от партньорите си. Вярват, че любовта с избраника им е единствена и неповторима, веднъж завинаги. Това е време на откриване и научаване на много неща както за самата себе си, така и за мъжа насреща.

По правило изборът на момичетата през 20-те им години пада върху красиви мъже и лоши момчета. Да накарат приятелките си да ревнуват и да настръхнат от завист е стремеж за тях. На тази възраст индикаторът за любов са дългите разговори по телефона, нощните разходки и плюшените мечета. Поради липса на опит и разочарования момичетата възприемат всички ситуации прекалено емоционално и бурно.

Следвайки примера на възрастните, младите момичета смятат за свой дълг да защитят любимия си и да решават проблемите му заедно, като поемат някои от неговите въпроси върху себе си. Няма трудности, когато има любов. Момичетата на тази възраст са много нетърпеливи спрямо приятелите и хобитата на партньора си и искат младият мъж да бъде с тях през цялото време. Понякога заемат позицията на майка, като ограничават свободата му и времето му за приятели.

30 години: по-разумни, съзнателни, но все пак импулсивни

Опитът, натрупан от предишния етап, ви позволява да подходите по-разумно към избора на партньор и отношенията си с него. Дългите разговори, сладките думи и известната небрежност вече не са достатъчни, за да се изгубите в чувствата си и да се влюбите лудо.

Момичетата от тази категория вече знаят какъв мъж искат, какви качества трябва да притежава той и какъв трябва да бъде финансовият му и социален статус, но това понякога прави изборът по-сложен. Външният вид избледнява на заден план, отстъпвайки място на качествата и целите, които си поставя. Интелигентност, доброта, загриженост, щедрост, лоялност и способност за поемане на отговорност са основните критерии на дамите в този период от живота им.

До 30-годишна възраст жените спират да идеализират своя партньор и ако господинът не е подходящ за тях, тогава трябва да се сбогувате с него, а не да се опитвате да подобрите връзката до желаното ниво. Наличието на проблеми вече не е толкова привлекателно и ако броят им преобладава, това става причина за сериозни проблеми във връзката и желание да ѝ сложите край.

Ето защо мъжете се влюбват до полуда в жените над 40
НОВИНИ
Автор Миляна Вълева

Ето защо мъжете се влюбват до полуда в жените над 40

40 години: мъдрост и спокойствие

Малките ценности излизат на преден план: духовни качества, комфорт в общуването, удобство в ежедневието. На тази възраст не искате драматични сблъсъци и емоционални конфликти. Жените искат семеен мир с верен партньор в живота си. Искат стабилност, обич, топлина и разбиране.Мъжът вече се възприема не като изгарящ красавец или отличен любовник, а като верен партньор, който е готов да помогне във всеки един момент, да реши ежедневните проблеми и просто да прегърне половинката си в точния момент.На 40 стигате до осъзнаването, че вие ​​и партньорът ви трябва да имате еднакви интереси, ценности и постижения. Ако една жена е успяла в професията си, значи иска мъж, който да ѝ подхожда. Така че партньорът трябва да споделя житейски позиции и хобита, които припокриват по някакъв начин тези на жената. Прекарвате по-малко време с приятели, така че е важно за вас любимият ви да ви е и добър приятел и събеседник, с когото бихте споделили всичко, което ви е на душата.