Автор
Теодор Муховски

Сексът с братовчедка ми беше вълнуващ, докато тя не отиде твърде далеч

Сексът с братовчедка ми беше вълнуващ - докато тя не призна, че е влюбена в мен.

В момента съм доста паникьосан, защото си мислех, че това е просто малко забавление. Не искам да имам връзка с нея и се страхувам, че това ще развали семейството ми. Така започва историята ми.

Аз съм на 23 години, а тя е на 21. Баща ми е брат на майка ѝ. Бяхме близки като млади, но след това семейството ѝ се премести, така че не се виждахме от години. Миналото лято сестра ѝ се омъжи и всички отидохме на сватбата, която беше в хотел.

Когато я видях, не можех да се нарадвам на това каква прекрасна жена е станала. След като погълнахме голямо количество алкохол, ние започнахме да флиртуваме. По едно време бяхме вече доста пияни.

В края на вечерта занесох остатъка от бутилката вино в хотелската ѝ стая. Започнахме да се целуваме, нещата станаха много страстни и в крайна сметка се озовахме в леглото ѝ и правихме секс.

Знаехме колко шокирани щяха да бъдат семействата ни ако разберат, а това ни накара да се развихрим докрай.

На следващия ден се съгласихме да запазим случилото се в тайна и никога повече да не го допускаме. Но през септември тя се върна в града, в който живеех, за да учи. Започнахме да си пишем съобщения и се уговорихме да се срещнем. Опитахме се да запазим нещата платонични, но не успяхме. Имахме безумна сексуална химия. Оттогава правим секс при всяка възможност.

Никой от приятелите ми не знае, че тя е моя братовчедка. Преди няколко дни бяхме в леглото, когато тя призна, че ме обича и иска да оповести връзката ни публично. Каза, че е потърсила в интернет фразата "секс с братовчедка" и че не правим нищо нередно. Но аз не искам да се обвързвам, най-малко с нея.

Родителите ми ще се отвратят, когато разберат. Приятелите ми ще ме помислят за извратеняк и ще имат право да си го мислят. Попитах психолога как да приключа с това, без да я засегна и без тя да разбули мръсната ни тайна. Ето какво ме посъветва:

„Трябва да сте честни с братовчедка си, но да бъдете любезни и постепенно се отдръпнете от нея. Кажете, че не се чувствате готови за връзка с нея или с някой друг.Обяснете ѝ как може да реагират семействата и приятелите ви на това и се опитайте да я убедите, че е по-добре да оставите нещата в миналото.Би било разумно да останете в приятелски отношения, защото вероятно ще ви се наложи да я виждате на бъдещи семейни събития.“

Братовчедка ми очаква бебе и съм сигурна, че моят годеник е бащата
ПО ЖЕНСКИ
Автор Теодор Муховски

Братовчедка ми очаква бебе и съм сигурна, че моят годеник е бащата

Автор Теодор Муховски