Автор
Антония Михайлова

Подгответе се за цунами на любовния фронт: Как слънчевото затъмнението на 8 април ще промени живота на всеки до 25 май

Промяната е във въздуха и изглежда, че никой няма да избяга от нея! На 8 април ще има мощно затъмнение и новолуние в знака Овен, което ще стане причина за смело начало и голяма житейска трансформация. Този знак се управлява от огнената стихия и отговаря за бързото развитие на събитията, когато бъдещето буквално нахлува в дома или в живота ни.

Всяко затъмнение има свой градус - мястото в хороскопа, на което се намира Слънцето в момента на събитието. Енергийно това е най-важната част от небето, защото е надарена с огромен потенциал - всяка планета, която след това стои в тази точка, буквално ражда нови ситуации.

За да изчислите кога наистина ще се случат най-важните и преломни събития в живота ви, които ще започнат на 8 април, можете да обърнете внимание на градуса на Слънцето - той ще бъде на 18 градуса на Овен. А диспозиторът на затъмнението - Марс, ще влезе в този градус едва до 25 май, което е знак за настъпване на най-мощните събития именно на тази дата.

Именно на 25 май Марс ще получи и умножи събитийния потенциал, който се формира на 8 април. Така че не се притеснявайте, ако някои ситуации, които стартирате през април, се реализират бавно. Нека Марс се изяви, защото на 25 май освен него на небето ще се образува и Пълнолуние в Стрелец, което ще донесе мощна енергия на пробив, успех и лични постижения по важен за вас въпрос. Каквото и да се случи на 25 май, волята на съдбата е да подобри живота ви!

Съдбовни запознанства: 5 зодии, които ще срещнат любовта през април 2024 г.
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Съдбовни запознанства: 5 зодии, които ще срещнат любовта през април 2024 г.

Автор Антония Михайлова

Ситуацията може да е свързана с възход във финансовата сфера, подобряване на кариерата или някакъв вид постижение, свързано с образованието или реализацията ви. Вероятно в този момент можете да почувствате силата да направите нещо, което винаги сте искали, но дълго време сте отлагали.

За много хора събитията на 25 май могат да се превърнат в истинско цунами на любовния фронт - именно на 25 май Венера ще влезе в тригон от Плутон, което може да донесе среща с човек, с когото ще ви е интересно, приятно и комфортно както в емоционално, така и в материално отношение.