Автор
Антония Михайлова

Съдбовни запознанства: 5 зодии, които ще срещнат любовта през април 2024 г.

Има аспекти в астрологията, които определено могат да донесат нови взаимоотношения в живота ни, а през април 2024 г. звездите ще се подредят така, че някои знаци от зодиака ще имат особено голям шанс да срещнат голямата любов.

Най-мощно влиянието върху интимните отношения ще се усети на 18 април, когато Венера ще застане във възела на бъдещето – точката, която управлява бъдещата карма на всеки човек. Спокойно можем да кажем, че за много хора това ще бъде най-важното събитие за годината, защото запознанството в този ден е предопределено от самата съдба.

Нека да видим зодиите, за които звездите вещаят началото на голям и бурен романс през април:

Овен

Венера е планетата, която управлява вашия партньор - това засилва до голяма степен вероятността на 18 април да срещнете специален човек, който да разтърси сетивата ви до основи. Възможно е този човек да се намира във вашето работно обкръжение или да влезе в живота ви случайно.

Лъв

Венера прави тригон с вашето Слънце, което показва волята на Вселената да разшири вашето разбиране за любовта и като цяло да се ангажира с вашето просветление по темата с чувствата. Планетата на сетивата се свързва с възела на бъдещето във вашия сектор на образование и пътуване, което показва появата на човек в тези области. Обикновено можете да срещнете любовта по време на пътуване или ще отидете на курсове и той ще бъде ваш учител или съученик. Във всеки случай това ще бъде човек от високо ниво, тъй като определено ще предизвика искра в сърцето ви и силен интерес един към друг.

Везни

Венера, вашият управител, съвпада с бъдещия възел във вашия партньорски сектор. Това означава, че на 18 април вие ще сте този, който ще започне връзката. Най-вероятно можете да се влюбите по време на някаква среща, на гости или на коктейл след работа. При всички случаи ще бъдете зашеметени от страст към въпросната персона и ще бъдете обсебени от желанието да направите нещо, за да го видите отново.

Стрелец

Венера се свързва с възела на бъдещето във вашия любовен сектор, което означава, че може да се влюбите в някой от вашите приятели. Например ще се озовете на парти и изведнъж между вас и някого, когото познавате отдавна, пламва искра. Можете също така да срещнете любовта на живота си на творческо занимание или във фитнес център, или на някакъв вид събиране, свързано с бизнес сферата.

Тези 3 зодии са обречени на богатство - големите пари ги привличат като магнит
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Тези 3 зодии са обречени на богатство - големите пари ги привличат като магнит

Автор Теодор Муховски

Скорпион

Венера управлява вашия партньорски сектор и се свързва с бъдещия възел в дома на работата и това е пряка индикация за служебна романтика или среща с човек на работното място. Например, той може да е ваш колега или да дойде при вас за услуга. Но със сигурност в този момент ще се зароди силно чувство между вас. Сякаш човекът ще бъде изпратен при вас, за да ви помогне да се почувствате сякаш окрилени и на седмото небе на любовта.