Автор
Ива Петрова

След инцидент в "Денсинг старс": Класен травматолог спасява крака на Атанас Месечков

След като в пети епизод, излъчен тази седмица, стана ясно, че Наско Месечков е получил сериозна травма на крака по време на репетициите, на които той и Неделя Щонова разучавали шопско хоро, сега феноменалният танцьор може спокойно да си отдъхне.

Д-р Кристиян Комитов - един от най-уважаваните травматолози, се е заел със задачата да спаси пострадалата става на партньора на д-р Неделя Щонова.

"Днес е ден на сбъдване на една от мечтите ми и тя е да танцувам народни танци в "Денсинг старс". Но днес е момент и на голяма болка, която трябва да издържа", обяви Месечков и придружи думите си с видео, на което се вижда как ортопедът забива две инжекции до глезена му.

Превързан и упоен, Наско излезе под прожекторите и въпреки болката танцува феноменално. След драматичната за танцьора вечер д-р Комитов, който е специалист по гръбначна патология и заболявания на опорно-двигателния апарат, продължава да следи състоянието му.

Щастлива и с нов партньор в "Денсинг старс": Съдиите отправиха скандално нареждане към Емануела
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Щастлива и с нов партньор в "Денсинг старс": Съдиите отправиха скандално нареждане към Емануела

Автор Ева Григорова

Към момента все още не е ясно дали Наско ще се върне на дансинга, или ще се наложи да прекрати участието си в шоуто, предавайки партньорката си - д-р Щонова, в ръцете на друг танцьор.

Признанието на Наско за счупените стави обаче притесни много феновете на "Денсинг старс". "Според мен е добре той да се възстанови седмица-две, а Неделя Щонова да танцува временно с някого друг. Иван Карастоянов е добър заместник и едно танго би им паснало чудесно", предлага потребител в мрежата.