Автор
Ива Петрова

Кръвта вода не става: И братът на скандалната миска превиши скоростта на пътя (Снимки)

И братът на „Мис Силикон“ престъпи правилника на пътя. Йордан Йорданов сам се похвали с този факт, като лично сподели видео в социалните мрежи. Нарушението е извършено в центъра на Варна.

Припомняме, че сестра му – Катрин Йорданова, по-рано публикува многократно клипове, в които демонстрира как кара с превишена скорост луксозните си возила. По време на едно от нарушенията си тя бе задържана за кратко.

През януари тя с гордост публикува видео в Инстаграм профила си, на което се фука с безразсъдната скорост от над 250 км/ч на магистрала „Тракия“.

Тя карала личния си автомобил, когато от пътна полиция я спрели в столичния кв. „Младост“ във връзка с въпросния клип, в който „се забавлявала“ на магистралата и на който се виждал стикер с надпис „Република Бълтария – Народно събрание“, каквито ползват депутатите. Броени часове след ареста от парламента съобщиха, че стикерът бил фалшив.

Емрах Стораро разгневи мрежата: Пак превиши скоростта
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Емрах Стораро разгневи мрежата: Пак превиши скоростта

Автор Ива Петрова

Припомняме, че Йорданова бе откарана във ВМА за кръвна проба, която потвърди резултата. Така 23-годишната нарушителка на пътя се оказа в районното със заповед за задържане за 24 часа.

По случая бе образувано производство, а автомобилът ѝ беше иззет като веществено доказателство.

View post on Instagram