Автор
Ива Петрова

Невиждан скандал в "Ергенът": Алек отпрати двете сестри, след като едната се оказа с гадже

Пореден скандал разтърси къщата на "Ерегнът" вчера вечерта, след като се разбра, че една от участничките в риалитито си има гадже.

Става дума за Габриела, която бе обвинена от друга участничка - спортния мениджър в БФС Виктория Асенова, че е влязла в шоуто въпреки факта, че е обвързана. След разкритието, че Пам и Габриела Иванови са сестри, Виктория реши да разобличи едната от тях, като обяви, че познава Памела от дете и че знае всичко за сестра ѝ.

Интересното е, че Виктория още в първите епизоди на предаването споделя пред другите участнички, че знае някои неща за други участнички, а пред самия Алек неведнъж споменава, че не всички са дошли в шоуто с намерението да намерят любовта. След като се разбра, че двете са сестри, тя реши да развърже езика си и да каже на останалите, че има информация кой е мъжът до Габриела.

Името му, разбира се, беше заглушено за зрителите, само че в мрежата веднага завря и закипя. Най-спряганото име е това на футболиста на "Лудогорец" Оливие Вердон.

"Определено ги изненадах двете сестрички, защото те не очакват, че аз знам толкова много информация. Това, че се правя на блага и незапозната с казусите им, не е баш така", заяви Вики в предаването. По нейни думи футболистът "е пуснал Габриела да влезе в имението най-много за 10 дни."

Съдейки по снимките му в Инстаграм играчът е семеен, но много почитатели на романтичното риалити разобличиха тайната му връзка, коментирайки, че именно той е помогнал на Габриела да стартира бизнеса си.

"Един път сме се запознавали, но преди много време", поясни тя за футболиста, отричайки по-дълбоки връзки с него. В същото време обаче техни снимки от събития вече обикалят публичното пространство.

"Това, което беше изказано на последния коктейл, има доза истина. Единствената истина е това, че аз имам приятел. Моята ситуация не е лъжа, а е благородна за моята сестра", разкри после Габриела пред останалите момичета.

Наистина ли: Тази участничка от "Ергенът" се е тунинговала специално за Алек
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Наистина ли: Тази участничка от "Ергенът" се е тунинговала специално за Алек

Автор Ева Григорова

След като двете сестри решиха да признаят всичко на Алек, Габриела започна да говори безсмислици, за да оправдае решението си да придружи сестра си в предаването. В крайна сметка той отпрати и двете да продължат живота си.

"Никога не ми е било по-неудобно от поведението на друг човек. Двете са още много млади и мисля, че днес научиха тежък урок. Сигурен съм, че ще намерят правилния път, но засега този път е към дома", казва Алек, след като изпрати сестрите. Двете сестри Преди да напуснат имението, Пам отправи последни думи към Алек.

"Алек, да знаеш, че доста често в живота срещаме правилните хора в грешното време. Понякога това носи тъга. За жалост, когато се случи, е непоправимо. Сблъсквала съм се с това, но никога нищо не се знае."